Příběhový trailer tower defense strategie Anomaly 2
Anomaly 2 Novinka Příběhový trailer tower defense strategie Anomaly 2

Příběhový trailer tower defense strategie Anomaly 2

Michal Burian

Michal Burian

3

Se singleplayerem i multiplayerem vyjde 15. května za necelých 14 euro.

Reklama

11 bit studios se dneska pochlubilo novým trailerem a datem vydání tower defense strategie Anomaly 2. Ta bude v digitální podobě k dispozici od 15. května letošního roku. Pokud si plánujete titul pořídit, můžete využít pre-order akce a pořídit si hru na Steamu nebo oficiálních stránkách s 10 % slevou - za 12,59 euro. Kromě slevy získáte ještě jeden Steam kód jako dárek pro svého kamaráda.

Anomaly 2 se oproti předchůdci s názvem Anomaly: Warzone Earth pochlubí novými možnostmi a přepracovaným grafickým kabátkem. Co se samotného příběhu týče, stroje bitvu s lidstvem prohráli. Země je však zpustošila a lidé jsou závislí na dodávkách zásob z konvoje. Ty každý den putují po nebezpečných lokalitách a právě vy se stanete velitelem jednoho z konvojů. Tomu budete velet v real-time části, samozřejmě nebude chybět ani možnost určovat složení konvoje.

Zásadní novinkou budou jednotky, které se budou moci proměnit v nebezpečné bojové mechy, každý s jedinečnými atributy. Bude tak hodně záležet na složení konvoje, abyste bitvu vyhráli. Kromě kampaně nabídne hra také multiplayerové bitvy ve stylu tower offense vs. tower defense. Před hraním si rozdělíte role, jeden bude hrát za velitele konvoje, zatímco druhý za stroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama