Příští týden zajímavé novinky v Red Dead Online
Red Dead Redemption 2 Novinka Příští týden zajímavé novinky v Red Dead Online

Příští týden zajímavé novinky v Red Dead Online

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové aktivity, soutěž v rybaření a mnoho dalšího.

Reklama

Beta Red Dead Online obdrží příští týden významnou aktualizaci, která do multiplayeru kovbojky od Rockstaru přidá nové eventy, módy, zbraně, oblečení a další drobnosti. Samozřejmě budou opraveny i různé chyby a vývojáři si posvítí i na vylepšení mechanik.

Zajímavou, i originální novinkou je Fool's Gold event ve Free Roam módu. V něm hráči soutěží o získání křiklavého ochranného obleku vyrobeného ze zlata. Na jedné straně bude stát hráč oblečený do tohoto obleku, zatímco ostatní se ho budou snažit zabít a získat oblek pro sebe. Jak jistě očekáváte, zabít dotyčného v ochranném obleku ze zlata nebude nic jednoduchého.

Potom tu máme tři nové variace režimu Showdown – Up in Smoke, Spoils of War a Plunder. Počítá se také s novou verzí Target Racer a u PS4 bude brzy dostupný mód Open Target Races, v němž ze sedla koně musíte eliminovat co nejvíc oponentů, aniž byste slezli z koně.

Tím ale aktualizace Red Dead Online nekončí. Její součástí bude ještě rybářská soutěž, v níž musíte pomocí prutu a návnady ulovit předem danou rybu. Vítězem se stane ten, který dokáže chytit největší množství ryb, přičemž rozhodovat bude hmotnost jednotlivých kousků. Naštěstí vybavení při výzvě automaticky získáte, včetně prutu a návnad.

Na závěr jsme si nechali nové zbraně. Zde Rockstar mluví o pušce Evans Repeater a brokovnici Rare s dvojitou hlavní. A nemůže chybět ani nové oblečení, bundy, boty, kabáty, rukavice, klobouky a vesty. Plus u PS4 bude ještě nůž Jawbone. Ten společně s výše zmíněným Open Target Races dorazí později i do Xbox One verze Red Dead Redemption 2.

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk

Příští týden zajímavé novinky v Red Dead Online
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama