Průměrná herní doba The Order 1886 je 8-10 hodin
The Order: 1886 Novinka Průměrná herní doba The Order 1886 je 8-10 hodin

Průměrná herní doba The Order 1886 je 8-10 hodin

ElementGamer

ElementGamer

97

Poslední dobou panují spekulace, že nové The Order 1886 nepřesáhne tři hodiny. Tuhle informaci vývojáři vyvrací.

Reklama

Nová TPS střílečka s QTE sekvencemi od studia Ready at Dawn zažívá těžké chvíle, a to kvůli spekulacím, které se poslední dobou šíří internetem. Prý samotná hra nepřesáhne délku tři hodiny a většinu budou tvořit cut-scény. To se ovšem snaží vyvrátit CTO Andrea Pessino, který potvrdil, že hra opravdu vydrží průměrně 8-10 hodin hrací doby.

Pokud se někdo rozhodne prozkoumávat okolí a udělit si výzvu v podobě Hard obtížnosti, The Order mu vydrží i 12+ hodin. To dokazují i nedávné statistiky.

Ovšem Andrea se také nevyhnul souvislosti s YouTube videem, kde hráč dohrál hru za necelých 6 hodin. To bude možné jen v případě, že budete hrou probíhat co nejrychleji. Je rovněž potvrzeno, že video s kompletním průchodem hry byl speedrun, takže hráči, co si chtějí tento kousek vychutnat, se nemusí bát.

Několik hráčů se k The Order 1886 dostalo předčasně. Když uděláme průměr z jejich času, tak vyjde 10 hodin a 43 minut.

OsirisBlack: 14 hodin, Obtížnost: Hard Theman2k: 12 hodin, Obtížnost: Hard Verendus: 10 hodin, Obtížnost: Hard Periniumlick: 10 hodin, Obtížnost: Hard Rapier: 9 hodin, Obtížnost: Normal ReNeGaDe124: 9 hodin, Obtížnost: Normal Nbkt: 9 hodin, Obtížnost: Normal

The Order 1886 vychází již tento pátek. Recenzi pro vás připravujeme na čtvrteční odpoledne. Do té doby se o herní době a dalších věcech nemůžeme vyjadřovat.

The Order 1886 předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz. Máme pro vás klasickou i sběratelskou edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama