První detaily o Human Element
Novinka První detaily o Human Element

První detaily o Human Element

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Vašim úkolem bude složit tým přeživších a hledat zásoby v otevřeném světě. To všechno v zápasech 5v5.

Reklama

Na oficiálních stránkách hry byly odhaleny první detaily. Dočkat bychom se měli multiplayerových zápasů 5v5, ve kterých oba týmy staví pevnosti a v otevřeném světě hledají pětici zásob.

Pokud tým jednu skrýš zabere, dostane určitý bonus. Jídlo přidá hráčům vyšší zdraví, zbraně naopak větší poškození. Tým, který jako první zabere všech pět, vyhrává. Tvůrci tvrdí, že jde o Team Deatmatch hru spojenou s CTF a Domination.

Hra se silně soustředí na spolupráci a využívání kreativity. Jeden hráč může řídit, zatímco ten druhý bude střílet. Na motorku můžete připevnit bombu a nechat jí někde válet jako past pro nepřítele. Ve hře můžete také využívat prvek Human Element, díky kterému můžete AI stráže proměnit na rychlé a smrticí zombie, čímž vytvoříte chaos a budete moci lépe zaútočit třeba z boku.

Dočkat bychom se navíc měli odlišných postav. Každá se svými unikátními schopnostmi, odlišným herním stylem a zbraněmi.

Zatím to vypadá, že Human Element bude svým způsobem originální hrou. A rozhodně doufáme, že i zábavnou. To uvidíme ale v listopadu příštího roku. Konkrétně na PC, PS4 a Xbox One. Na závěr se ještě můžete pokochat teaserem, pokud jste ho prošvihli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama