Zombíci, zombíci a zase zombíci. To je Human Element
Novinka Zombíci, zombíci a zase zombíci. To je Human Element

Zombíci, zombíci a zase zombíci. To je Human Element

Michal Burian

Michal Burian

21

V otevřeném světě budete zabijet jednoho zombíka za druhým. Hlavní bude přežít. Hra běží na CryEngine a má ji na svědomí studio Robotoki a Robert Bowling.

Reklama

O Human Element jsme toho v poslední době moc neslyšeli. Víme o ní už delší dobu, ale moc toho není. Pojďme tedy na to. Human Element se bude odehrávat v otevřeném světě plného zombíků, kde je hlavní, abyste přežili. Přeživší se snaží znovu vybudovat bezpečný život pro sebe a své děti. Je to teprve 35 let po zombie apokalypse, která zasáhla celé lidstvo.

,,Ambiciózní příběh a hratelnost Human Element vyžaduje inovativní sadu funkcí a nástrojů, abychom mohli dosáhnout naší vize. CryEngine je pro nás perfektní. Přináší mnoho užitečných featur jako systém pro fyziku nebo snadné vytváření herních světů, uvedl Robert Bowling, prezident a kreativní ředitel Robotoki, jenž v minulosti zastával funkci komunitního manažera a kreativního stratéga v Infinity Ward (série Call of Duty).

,,Jste doma, hrajete Human Element, jste v otevřeném světě. Musíte hledat lékařské zásoby, pití, jídlo. Neriskovat vycházení ven. Chceme přinést přesně ten zážitek, který očekáváte. Ryzí zombie survival dobrodružství," řekl před časem Bowling.

Hra vyjde v listopadu 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama