Survival projekt Human Element využije CryEngine
Novinka Survival projekt Human Element využije CryEngine

Survival projekt Human Element využije CryEngine

Michal Burian

Michal Burian

24

Survival hra Human Element odehrávající se v otevřeném světě vyjde na PC a novou generaci konzolí v roce 2015.

Reklama

Společnost Crytek oznámila, že uzavřela licenční smlouvu s nezávislým herním studiem Robotoki, které využije technologii CryEngine pro svou první hru. Ta nese název Human Element a vyjde v příštím roce pro PC a novou generaci konzolí.

Human Element má být inovativní survival projekt odehrávající se v otevřeném světě, kde bude hrát hlavní roli lidský faktor. Přeživší se snaží znovu vybudovat bezpečný život pro sebe a své děti. Je to teprve 35 let po zombie apokalypse, která zasáhla celé lidstvo.

,,Ambiciózní příběh a hratelnost Human Element vyžaduje inovativní sadu funkcí a nástrojů, abychom mohli dosáhnout naší vize. CryEngine je pro nás perfektní. Přináší mnoho užitečných featur jako systém pro fyziku nebo snadné vytváření herních světů, uvedl Robert Bowling, prezident a kreativní ředitel Robotoki, jenž v minulosti zastával funkci komunitního manažera a kreativního stratéga v Infinity Ward (série Call of Duty).

,,Jste doma, hrajete Human Element, jste v otevřeném světě. Musíte hledat lékařské zásoby, pití, jídlo. Neriskovat vycházení ven. Chceme přinést přesně ten zážitek, který očekáváte. Ryzí zombie survival dobrodružství," řekl přes časem Bowling.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama