První fotky z rebootu filmového Resident Evilu
Filmy/Seriály Článek První fotky z rebootu filmového Resident Evilu

První fotky z rebootu filmového Resident Evilu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12

Inspirace hrami je zjevná.

Reklama

O tom, že se letos dočkáme rebootu filmového Resident Evilu, už víme nějakou tu chvíli.

Snímek se jmenuje Resident Evil: Welcome to Raccoon City a má ho na starosti Johannes Roberts (oba díly série 47 metrů), který slibuje, že tento projekt nebude mít s předchozími filmy nic společného, přičemž se bude více inspirovat původními hrami, kdy dorazí i mnoho známých postav.

Nyní se exkluzivně na serveru IGN objevila trojice fotek, které nabízí první pohled na samotný snímek a rovnou i na několik postav, jako je Claire Redfield (Kaya Scodelario), Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Albert Wesker (Tom Hooper) či znetvořená Lisa Trevor (Marina Mazepa).

První fotky z rebootu filmového Resident Evilu
První fotky z rebootu filmového Resident Evilu

Tyto fotky navíc doprovázel krátký rozhovor přímo s režisérem, který prozradil, že mu inspirací byl hlavně poměrně nedávný remake druhého herního dílu, z něhož si vzal hlavně temnou a "upršenou" atmosféru.

Důležitým prvkem snímku by navíc měl být i fakt, že se Roberts opravdu urputně snažil nalézt správné herce pro jednotlivé postavy, aby nepůsobili pouze jako cosplayeři, ale aby zachycovali i jejich ducha a energii.

Také opětovně došlo na ujištění, že bychom se měli skutečně dočkat atmosférického hororu s minimem akce, přičemž v procesu tvorby celého projektu se i významně podílel samotný Capcom.

Premiéra snímku by se v našich kinech měla uskutečnit 2. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama