První gameplay video z česko-švédské survival hry Solus Project
The Solus Project Novinka První gameplay video z česko-švédské survival hry Solus Project

První gameplay video z česko-švédské survival hry Solus Project

Michal Burian

Michal Burian

4

Prozkoumávání nehostinné planety od českého a švédského studia.

Reklama

Možná si ještě vzpomenete na konec ledna loňského roku, kdy jsme vám přinesli první informace o zajímavě vypadajícím titulu nesoucí název Solus Project. Pro připomenutí zmíním, že jde o survival hru zaměřenou na prozkoumávání nehostinné planety. Za titulem stojí české studio Grip Games společně se švédským tvůrčím celkem Teotl. Při vývoji využívají technologii Unreal Engine 4. Ta se má postarat o fascinující zpracování neobydlené planety s neuvěřitelně drsnými podmínkami, kterým budeme čelit. Čekat na nás má změna teplot (od extrémní zimy až po extrémně vysoké teploty), velké přílivy a odlivy, silný vítr, husté mlhy a další desítky proměnných. Ty budou ovlivňovat všechno, ať už na planetě nebo v atmosféře.

Na nehostinnou planetu se dostaneme poté, co lidstvo dvacet let hledalo ve vesmíru novou planetu, kde by mohlo znovu žít. Země je totiž na pokraji zkázy. Něco se ale pokazilo, členové týmu jsou mrtví, vybavení bylo rozprášeno a vy nemáte jak komunikovat s hlavním střediskem na Zemi. Jste tak na planetě sami. Jediným nepřítelem bude planeta sama, respektive její drastické klimatické změny. Možná by hře slušel multiplayer, ale zatím je v plánu pouze singleplayer.

„Planeta je váš nepřítel. Bude vás chtít zabít tornády, bouřkami, výbuchy sopky, meteority, extrémními změnami teploty a tak dále. Musíte prozkoumat tajemství neznámé planety a obnovit komunikaci," dočteme se ve starší tiskové zprávě.

Solus Project je plánován na začátek příštího roku ve verzích pro PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama