Novinka První gameplay záběry ze hry Sherlock Holmes: Chapter One

První gameplay záběry ze hry Sherlock Holmes: Chapter One

Jan Urbančík

Jan Urbančík

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Plnohodnotný trailer nás čeká v březnu.

Reklama

Je to teprve několik týdnů, co jsme psali o nových informacích ohledně hry Sherlock Holmes: Chapter One, a vývojáři ze studia Frogwares se opět přihlásili o slovo. Tentokrát v rámci Epic Games Store Spring Showcase, kde byl představen nový teaser, v němž jsme hru poprvé viděli v akci.

Jsou to však opravdu spíš útržkovité sekvence, než nějaký dlouhý nesetříhaný záběr. I na ten se však můžeme těšit, autoři nás lákají na to, že plnohodnotný gameplay trailer nás čeká v březnu. Dozvědět se v něm máme také další informace o této hře, potenciálně i datum vydání.

Z teaseru si však můžeme udělat představu o grafice, která vypadá opravdu velmi dobře. Obzvlášť vzhledem k tomu, že Frogwares není žádné obrovské studio. Hra běží na Unreal Enginu 4, stejně jako předchozí hra od Frogwares, The Sinking City.

Připomenu, že ve hře Sherlock Holmes: Chapter One se podíváme na úplný začátek kariéry tohoto mladého detektiva. Ten se vrátí na svůj rodný ostrov, kde záhadně zemřela jeho matka. Právě její smrt je případ, který chce Sherlock přednostně vyřešit, ale ve hře jich je samozřejmě mnohem víc. Doprovázet nás pak nebude John Watson, ale nějaký jiný Jon, o kterém nám toho vývojáři moc neřekli. Vrací se známé mechaniky jako dedukce, vyslýchání svědků či používání převleků. Celá hra je ale pojata trochu jinak, protože narozdíl od předchozích dílů bude mít otevřený svět a případy tak budeme moct řešit v libovolném pořadí.

Hra vyjde někdy v tomto roce, přičemž míří na všechny hlavní platformy, tedy PC (kde bude dostupná na Steamu, GOG i Epic Games Storu), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama