První komunitní sraz Zingu je za námi
Novinka První komunitní sraz Zingu je za námi

První komunitní sraz Zingu je za námi

Redakce

Redakce

48

Včera se konal historicky první sraz komunity našeho portálu, který položil základní kámen dlouholetému přátelství českých herních gurmánů.

Reklama

Včerejší den patřil Zingu a jeho čtenářům. Metropole na pražském Zličíně ztichla, aby představila občasným divákům pohled na červený koberec, ohňostroj a davy našich věrných čtenářů, kterým otevíral dveře do centra usměvavý George Clooney. Čas od času doráželi i oblíbení redaktoři Zingu a pořadu Indian, jejichž příchod byl doprovázen hutným potleskem. Televize a rozhovory byly zamítnuty, komunita Zingu potřebuje svůj klid.

Přibližně takhle vypadal včerejší historicky první sraz portálu Zing, který doufejme započal dlouholetou tradici. Po prvotním představení všech přítomných jsme pokračovali kvízem a rozdělováním hodnotných cen. Dostalo se na všechny. Rozdávaly se nejen hry a jiné maličkosti, ale také vtípky a veselé povídky. Fiola vyprávěl o své strastiplné cestě autem. Zkrátka zábava, jak má být.

Redakce zjistila, že má v komunitě velmi chytré, sympatické a oddané čtenáře, jež dělají české herní scéně čest a chtějí od herního průmyslu jen to nejlepší. Ti, co na sraz nedorazili, udělali velkou chybu, kterou mohou napravit na dalším srazu, jenž se bude konat v Las Vegas v hotelu Caesars Palace. Doufejme. Prozatím si můžete prohlédnout alespoň galerii fotografií, jejichž kompletní sbírku naleznete na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama