Red Dead Online obdrželo první velkou aktualizaci
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Online obdrželo první velkou aktualizaci

Red Dead Online obdrželo první velkou aktualizaci

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové módy, zbraně, položky a vylepšení.

Reklama

Minulý týden společnost Rockstar Games avizovala první velkou aktualizaci pro Red Dead Online. Jak slíbila, tak se také stalo. Multiplayerová část westernové akce obdržela důležitou aktualizaci, která přidává nový obsah a vylepšuje ten, který všichni hráči tak dobře znají. Vývojáři tak učinili na základě zpětné vazby.

Dlouhý seznam novinek zahrnuje denní výzvy pro větší množství XP a zlata, novou výzvu soustředící se na rybaření a implementaci základního kamene pro příchod nových módů v rámci Showdown. Příští týden navíc startuje Free Roam Event Fool’s Gold, ve kterém bojujete o zlaté brnění. Abyste ho získali, musíte nejprve porazit jednoho z hráčů, který ho má na sobě. Tuhle zbroj nebude lehké získat. A jakmile se vám to povede, s největší pravděpodobností po vás půjdou ostatní.

Rockstar má v plánu každý týden nabídnout nové herní módy. Tento plán začíná režimem Target Races, v němž na koni musíte eliminovat jiné hráče. Využít k tomu můžete luk, případně jiné zbraně. Zajímavě zní také Fishing Challenges. Čekají na vás výzvy spočívající v rybařením. Obdržíte vhodné vybavení a návnady, abyste chytli určitý druh ryb. Počítá se celková hmotnost, takže se můžete buď zaměřit na jeden pořádný úlovek, nebo chytnou větší množství menších ryb.

Co se týče těch nových módů pro Showdown, tak brzy dorazí hned tři. Budete se v nich snažit získat a doručit balíčky, krást lodě, a hlavně tohle všechno přežít. Právě to se skrývá pod názvy Up in Smoke, Spoils of War a Plunder.

Dále tu máme zbraň Rare Shotgun a brzy se ve hře objeví i puška Evans Repeate, novou sadu emotů (včetně pozdravů a posměšků) a nové oblečení pro vaši postavu. Těšit se můžete na boty, kabáty, rukavice, klobouky, vesty a další. Každý týden se navíc v obchodech ve hře objeví různé časově omezené položky a bez varování zmizí.

Novým obsahem to nekončí. Aktuální patch obsahuje i vylepšení hry. Rockstar například snížil viditelnost hráčů na delší vzdálenost. Na mini-mapě tedy uvidíte pouze hráče, kteří jsou k vám blíže, což ovlivní agresivní hráče, kteří pomocí mapy vyhledávali své cíle. Vylepšen je i systém LAW a Bounty. Tady se hodí poznamenat, že čím vyšší na vás bude odměna, tím vytrvalejší teď vaši pronásledovatelé budou.

Hráči na PS4 k tomu všemu od dnešního dne mají k dispozici Jawbone Knife, unikátní melee zbraň s rukojetí vyřezanou z pozůstatku čelisti zabitého zvířete, stejně jako celou řadu nového oblečení a tři nové emoty. PS4 hráči se ještě dostanou dříve do Open Target Races a dalších chystaných novinek.

Red Dead Redemption 2 vyšlo loni na podzim na PlayStation 4 a Xbox One, PC verze oznámena nebyla. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama