Novinka Resident Evil Village Gold Edition – nové informace a příběhový trailer

Resident Evil Village Gold Edition – nové informace a příběhový trailer

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydání se dočká také multiplayerová hra Re:Verse.

Reklama

Kromě remaku čtvrtého dílu se na showcase samozřejmě objevila také Gold edice Resident Evil Village. Úplně na začátku jsme se dočkali nového příběhového traileru, který láká především na rozšíření Shadows of Rose, jež ukončí příběh rodiny Wintersových. Vypadá to, že uvidíme i nějaké flashbacky na události před RE8, ale většina DLC se odehrává 16 let po konci osmičky.

Gold edice obsahuje také nový obsah do Mercenaries a 3rd person mód pro základní hru. Fanoušci se často ptali, jestli konečně uvidíme Ethanův obličej. Odpověď ale zní, že ne. Pokud se na něj pokusíme najet kamerou, uhne pohledem.

Resident Evil Village Gold Edition dorazí 28. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Majitelé původní hry si mohou Winter's Expansion zakoupit samostatně. Ve stejný den pak hra vychází také na Mac a v cloudové verzi pro Nintendo Switch.

Na Switchi se přes cloud objeví také další díly. 11. listopadu dorazí remake dvojky, 18. listopadu remake třetího dílu a 16. prosince Resident Evil 7.

Ještě 28. října dorazí multiplayerový titul Resident Evil Re:Verse, který se ukázal v novém traileru. Oproti betě z loňska by mělo být dostupných více map i postav, přičemž další ještě přibudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama