Rocket League bude rozšiřováno o nový obsah
Rocket League Novinka Rocket League bude rozšiřováno o nový obsah

Rocket League bude rozšiřováno o nový obsah

Michal Burian

Michal Burian

11

Všechny dodatečné mapy budou zdarma. Peníze budou chtít vývojáři po hráčích za nová vozidla.

Reklama

Včera pro PC a PlayStation 4 vyšla hra Rocket League. Ve zkratce jde o akční fotbal s autíčky soustředící se na multiplayer. Za hru zaplatíte 19,99€, předplatitelé PS Plus mají PlayStation 4 verzi zdarma v rámci červencové nabídky.

Vývojáři ze studia Psyonix se již v den vydání rozhodli promluvit o dodatečných balíčcích. Nejprve uklidnili hráče, že všechny dodatečné mapy budou zdarma pro všechny. Za peníze bude zbytek DLC balíčků, která přidají kupříkladu nové automobily. Tímto způsobem tvůrci chtějí, aby nedocházelo k tomu, že si nebudete moci zahrát proti jinému hráči, jenž si DLC koupil.

První placený balíček vyjde do konce července a skládat se bude ze dvou nových vozidel a několika dalších překvapení, o nichž zatím nechtějí v Psyonix mluvit.

Do konce tohoto měsíce se objeví také první dodatečná mapa. Inspirovaná bude mapou Utopia z předchůdce Rocket League - Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars.

„Máme velké plány pro hráče Rocket League. V průběhu příštích několika týdnů, měsíců a dokonce i let od nás můžete očekávat spoustu novinek,“ napsal komunitní a marketingový ředitel Jeremy Dunham na PlayStation Blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama