Rozšíření Phantasy Star Online 2 a Jump Force
Dragon Ball FighterZ Novinka Rozšíření Phantasy Star Online 2 a Jump Force

Rozšíření Phantasy Star Online 2 a Jump Force

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále přídavek do Dragon Ballu FighterZ, do OPPW4 a vydání nového dílu Mercenaries Saga a mnoho dalšího.

Reklama

Phantasy Star Online 2

Sega vydá 30. září rozšíření v podobě Episode 5 pro Phantasy Star Online 2. V tomto pokračování se ocitnete na pláni pokryté mlhou a květinami a přepadne vás silný pocit z přemístění a budete zmateni. Ocitáte se uprostřed bitvy s Profound Darkness. Znovu.

Pátá epizoda přináší spoustu nového obsahu a funkcí, a přestože máte na začátku jen pár okamžiků na zorientování se, budete mít teď čas se s nimi seznámit.

Mezi novými změnami a funkcemi najdete zvýšení limitu úrovně hráče na 90, nové ARKS mise, nové Season Eventy, nové Alliance Quarters, nové Tituly, nové Collection Folder, další typy questů a oblasti k prozkoumání. Dále nové doplňky třídy S, možnost převést S-Grade Augments a přidat L-Ring skilly do ★12 Units.

Phantasy Star Online 2 je nyní k dispozici celosvětově jako free-to-play titul pro Xbox One a PC prostřednictvím Microsoft Store a Steamu a v Japonsku je také ve verzi pro PlayStation 4 a Switch. Verze pro Switch je ale cloudová Phantasy Star Online 2: Cloud.


Jump Force

V podobě stahovatelného obsahu se do Jump Force dostaví Hiei ze série Yu Yu Hakusho. Dalším novým příchozím bude Meruem ze série Hunter x Hunter. Koncem roku budou oba k mání pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC a následně v roce 2021 pro Switch verzi. Oznámil vydavatel Bandai Namco a vývojáři ze studia Spike Chunsoft.

Jump Force je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a PC přes Steam. Deluxe Edition, která navíc obsahuje Character Pass 1 je dostupná pro Switch. Naši recenzi si můžete přečíst zde a hru zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco společně s Arc System Works vydali úvodní trailer k nové hratelné postavě v Dragon Ballu FighterZ, kterým je Master Roshi. Formou stahovatelného obsahu jej můžete již teď stahovat ať již máte zaplacený FighterZ Pass 3 anebo ne.

Dragon Ball FighterZ od Bandai Namca a vývojářů z Arc System Works je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


One Piece: Pirate Warriors 4

Šestou postavou z nového stahovatelného obsahu do hry One Piece: Pirate Warriors 4 je podle nového vydání časopisu Weekly Jump šílený mnich Urouge. Urouge vyjde 24. září po boku X Drakeho a Killera jako součást balíčku postav Worst Generation.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyšla pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. Titul si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Rozšíření Phantasy Star Online 2 a Jump Force

Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons

Switch verze hry Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons vyjde v Japonsku prostřednictvím eShopu Nintenda 1. října. Vývojáři z Rideonu také připravují verzi pro PlayStation 4, ale zde ještě neznáme konkrétní datum vydání.

Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons je nejnovějším dílem série Mercenaries Saga, která v sobě kombinuje RPG principy a taktickou simulaci.


Aleste

M2 oznámil vydání Aleste Collection pro konzole PlayStation 4 a Switch a také připravuje úplně nový díl Aleste Branch.

U Aleste Collection půjde o nejnovější titul ze série M2 ShotTriggers. Kompilace vyjde v Japonsku 24. prosince digitálně i fyzicky s tím, že krabicová verze bude obsahovat knihu rozhovorů s tvůrci a bude obsahovat následující čtyři tituly:

  • Aleste (1988, Sega Mark III)
  • GG Aleste (1991, Game Gear)
  • GG Aleste II (1993, Game Gear)
  • Power Strike II (1993, Sega Master System) - jde o první vydání v Japonsku

Jak se dalo od M2 ShotTriggers titulu očekávat, bude Aleste Collection plně podporovat M2 Gadgets a spoustu dalších možností. Podrobnosti budou oznámeny někdy později.

Kromě standardní edice vydá M2 také limitované edici kompilace včetně bílé konzolky Game Gear Micro se čtyřmi hrami Aleste Collection, bílé periferie Big Window Micro, 32 stránkového artbooku knihy a s knihou s rozhovoru s tvůrci hry.

Další podrobnosti budou oznámeny během live streamu Sega/Atlus TV na letošním Tokyo Game Show 2020 Online 26. září. Prozatím můžete navštívit oficiální stránky hry.

Níže se ještě můžete podívat na první ukázku z hraní úplně nového dílu shoot'em up série Aleste, která vznikla již v roce 1988. Nový díl nese název Aleste Branch a byl poprvé oznámen již v listopadu roku 2018. Oficiálně byla pojmenována v červenci 2019.

Platformy a datum vydání Aleste Branch ale ještě nebyly oznámeny.

Podívejte se níže na gameplay záběry (od 1:34:50 do 1:35:32).

Zdroj: Sega, Bandai Namco, Ryokutya2089, Rideon, M2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama