Disgaea 6 na TGS a Atelier Ryza 2 na PS5
Animal Crossing: New Horizons Novinka Disgaea 6 na TGS a Atelier Ryza 2 na PS5

Disgaea 6 na TGS a Atelier Ryza 2 na PS5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Dále update pro Animal Crossing, ukázky z EDF, návrat hry Gal Gun na západ, kolekce Final Fantasy Legend, Aleste a další.

Reklama

Disgaea 6: Defiance of Destiny

Nippon Ichi Software během live streamu Game Live Japan 2020 první den letošního TGS, představil 23 minut dlouhou ukázku ze hry Disgaea 6: Defiance of Destiny. Ta vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 28. ledna 2021 a pouze pro Switch v létě 2021 v Severní Americe a v Evropě.

Gameplay záběry najdete ve videu níže v časech od 3:23:15 do 3:31:45 a od 3:35:08 do 3:49:50.


Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy vyjde kromě již dříve oznámených verzí pro PlayStation 4, Switch a pro PC také pro konzoli PlayStation 5.

Verze pro PlayStation 5 vyjde ve stejný den jako PlayStation 4 a Switch verze, tedy 3. prosince, ale pouze v Japonsku. Na západě pak vyjde společně se všemi verzemi pro ostatní platformy koncem roku. Verze pro PC bude vydána prostřednictvím Steamu v lednu 2021.

Uživatelé, kteří si koupí PlayStation 4 verzi ji budou moci upgradovat na verzi PlayStation 5 a to bez dalších poplatků. Hráči kteří si pak koupí digitální verzi pro PlayStation 4, si budou moci stáhnout zdarma PlayStation 5 verzi.

Koei Tecmo také představilo úvodní skladbu Atelieru Ryza 2, kterou vytvořilo japonské hudební trio Clammbon a jmenuje se Somewhen, Somewhere...

Trailer

Japonská verze traileru je zde.

Gameplay

Soundtrack


Animal Crossing: New Horizons

Nintendo vydá 30. září tu nejklasičtější podzimní aktualizaci hry Animal Crossing: New Horizons, jaká jen může být. Jde o přidání strašidelných prvků v podobě halloweenských kostýmů, možnostmi přizpůsobení postav, projekty pro kutily a tématickými slavnostmi.

Nintendo také oznámilo, že bude k dispozici opět balíček hry Animal Crossing: New Horizons společně s konzolí Switch.


Earth Defense Force 6

Vydavatel D3 a vývojáři ze Santlotu debutovali na live streamu během Tokyo Game Show 2020 Online osmi minutami gameplay záběrů z Earth Defense Force 6, která má v Japonsku vytít v příštím roce.

I když ještě nebyly platformy pro Earth Defense Force 6 oficiálně oznámeny, producent série Earth Defense Force Nobuyuki Okajima předvedl hru s PlayStation 4 ovladačem v ruce.


Earth Defense Force: World Brothers

Vydavatel D3 a vývojáři ze studia Sandlot představili během druhého dne Tokyo Game Show 2020 Online na serveru 4Gamer.net 33 minut gameplay záběrů ze hry Earth Defense Force: World Brothers. Spin-off série vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 24. prosince a začátkem roku 2021 také na západě.

Níže se podívejte na slíbené gameplay záběry, v čase od 9:49:38 do 9:59:52, od 10:05:03 do 10:11:34 a od 10:12:57 do 10:29:54.


Gal Gun Returns

Inti Creates chystají na příští rok návrat hry Gal Gun pod názvem Gal Gun Returns. Remasterovaná hra vyjde ve verzích pro Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. V Japonsku a Asii vyjde 28. ledna 2021 pro Xbox One a Switch a pro PC v únoru 2021. Na západě bude prodej spuštěn pro všechny tři platformy někdy v roce 2021 prostřednictvím společnosti PQube. Verze pro Xbox One a PC budou k dispozici pouze digitálně, zatímco Switch verze budou k dispozici fyzicky i digitálně.

Gal Gun Returns je remasterovaná verze původní hry Gal Gun, která byla v Japonsku pro Xbox 360 vydána poprvé v lednu 2011. Následovala v únoru 2012 PlayStation 3 verze s dalšími postavami a podporou PlayStation Move. Je to vůbec poprvé, co se tak vlastně původní Gal Gun dostane na západ. Jelikož značka Gal Gun oslaví v příštím roce 10 let, oslaví tvůrci toto výročí právě vydáním prvního dílu na západě, který nikdy neopustil Japonsko.

Gal Gun musíte brát s nadhledem, pak jde o velkou zábavu. Jde o příběh mladého muže, který se stane u opačného pohlaví opravdu hodně oblíbeným a jeho život není vůbec šťastný. Každá holka kterou potká, mu totiž vyzná svou nehynoucí lásku.

Tyto "útoky" lásky musí odvracet speciální zbraní Pheromone Shot a získat náklonnost jedné z hlavních hrdinek. Gal Gun je šílená kombinace arkádové střílečky a simulátoru randění, který v době před 10 roky neměl obdoby.

Japonská verze traileru zde.


Collection of SaGa: Final Fantasy Legend

Square Enix vydal během Tokyo Game Show 2020 Online trailer, ve kterém představil kolekci her Collection of SaGa: Final Fantasy Legend. Ta vyjde na oslavu 30. výročí série SaGa a bude obsahovat první tři hry ze série ve verzi pro Nintendo Switch.

Jde o The Final Fantasy Legend, první Game Boy RPG, kterého se prodalo přes milion kusů, Final Fantasy Legend II, která si získala popularitu díky vytříbenému hernímu systému a putování nejrůznějšími krajinami, a Final Fantasy Legend III, která nabízí unikátní příběh s cestováním v čase a inovativní systém levelování postav.

Sbírka obsahuje několik nových vylepšení jako je high-speed režim a také funkce, přizpůsobené pro Nintendo Switch, samozřejmostí je kompatibilita s handheld, TV a tabletop režimem.

Collection of SaGa: Final Fantasy Legend má celosvětově vyjít pro Switch prostřednictvím eShopu Nintendo 15. prosince.

Japonská verze traileru zde.


Deathsmiles I & II

V září roku 2019 poprvé vydavatel City Connection naznačili nové vydání hry Deathsmiles. Vývojáři z Cave Interactive Teď oficiálně oznámili nové vydání Deathsmiles I & II pro PlayStation 4, Xbox One a Switch v roce 2021 v Japonsku.

Kolekece bude obsahovat tituly Deathsmiles, Deathsmiles Mega Black Label a Deathsmiles II a nabídne také některé nové funkce.

Původní Deathsmiles přitom poprvé vyšly pro arkádové automaty v říjnu 2007 a až poté pro Xbox 360 v dubnu 2009, následně se s odstupem několika let dostaly na iOS (v červenci 2011) a Android (v červenci 2013) a na PC dorazily v březnu 2016. Deathsmiles II pak byly vydány pro arkády v květnu 2009 a v květnu 2011 pro Xbox 360.


GG Aleste 3

Nedávno oznámená Aleste Collection od vývojářů z M2 bude obsahovat také úplně nový titul, vytvořený speciálně pro konzoli Game Gear. Půjde o GG Aleste 3, což je úplně nový Aleste svět. Vše je nové od naprogramování, grafiky a zvuků.

Aleste Collection má v Japonsku vyjít také pro PlayStation 4 a Switch 24. prosince.


Psikyo Shooting Collection

City Connection připravují pro PlayStation 5 speciální kolekci her Psikyo Shooting Collection. Jde zatím o předběžný název a neznáme ani cenu a datum vydání.

Sbírka bude obsahovat následující tituly ze série Psikyo:

  • Dragon Blaze
  • Gunbird
  • Gunbird 2
  • Gunbarich
  • Samurai Aces
  • Samurai Aces III: Sengoku Cannon
  • Sol Divide
  • Strikers 1945
  • Strikers 1945 II
  • Strikers 1945 III
  • Tengai
  • Zero Gunner 2

Společnost také oznámila, že tyto shoot'em up tituly ze série Psikyo vydá pro PlayStation 4 a Xbox One. Aktuálně jsou k dispozici prostřednictvím eShopu Nintendo pro Switch a přes Steam pro PC.

Disgaea 6 na TGS a Atelier Ryza 2 na PS5

Shadowverse: Champion's Battle

Společnost Cygames se pochlubila druhým oficiální trailer ke karetní bitevní RPG hře Shadowverse: Champion’s Battle a rovnou ukázala i 19 minut nových záběrů z hraní.

Shadowverse: Champion’s Battle má v Japonsku vyjít pro Switch 5. listopadu. V květnu si ale Cygames zaregistrovali značku Shadowverse: Champion’s Battle v Severní Americe a v Evropě.

Shadowverse: Champion's Battle je karetní bitevní RPG odehrávající se ve světě televizního anime Shadowverse. Hráči se stanou hlavním protagonistou originálního příběhu, zasazeného do Akademie Tensei, kde potkají spoustu známých postav. Tato hra obsahuje speciální scény s vyvoláváním, originální herní karty a další drobnosti, které hru odlišují od anime. Jedná se o hru pro jednoho hráče s podporou lokálních bitev pro dva hráče.

Trailer

Gameplay

  • 16:40 až 22:30 - průzkum
  • 26:00 - 38:57 - bitva

Zdroj: Nippon Ichi Software, Nintendo, D3, Inti Creates, Square Enix, City Connection, M2 a Cygames

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama