RPG Wartales si můžete nově zahrát v češtině
Novinka RPG Wartales si můžete nově zahrát v češtině

RPG Wartales si můžete nově zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Jedná se o titul od autorů Dune: Spice Wars a Northgard.

Reklama

Koncem dubna vyšlo na počítače taktické RPG Wartales, které hráče vzalo do středověkého fantasy světa. Za hrou stojí vývojáři z francouzského studia Shiro Games, kteří v minulosti přinesli solidně přijaté tituly jako Northgard a Dune: Spice Wars.

Pozitivní ohlasy zatím sbírá také Wartales, což dokazuje především hodnocení 90 % na Steamu. Stávající hráče i případné zájemce o koupi jistě potěší nově vydaná fanouškovská čeština, kterou prostřednictvím webu Prekladyher.eu zveřejnili překladatel s přezdívkou Andrewek.

„Zdravím vás, tak jste se konečně dočkali první verze češtiny pro tuto skvělou hru a to i díky velké pomoci technika tohoto překladu. Přeloženo ve hře by mělo být vše, vzhledem k velkému počtu textů nebylo v mých silách narazit pro kontrolu na každý řádek hry, proto, kdybyste náhodou narazili na nějakou nepřesnost, klidně mi udělejte screen a pošlete mi ho do soukromé zprávy, děkuji. Na češtině budu nadále pracovat a testovat ji, abych vyladit případné neduhy.

Do budoucna se pro hru chystá rozšíření a opravné patche, které by mohly zapříčinit případnou nefunkčnost češtiny, nemějte obavy, po provedení úprav a změn češtinu opět zprovozním. Doporučuji vám, po nainstalování češtiny spustit novou hru, nepokračovat ve stávající, vaše dosavadní uložení po spuštění s nově nainstalovanou češtinou může nadále obsahovat jazyk, se kterým jste doposud hráli. Češtinu jsem tvořil pro platformu Steam, proto vám prozatím nemůžu zaručit funkčnost na jiných platformách,“ dodává k čerstvě vydanému překladu jeho autor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama