S námi Vám nic neunikne
Novinka S námi Vám nic neunikne

S námi Vám nic neunikne

Redakce

Redakce

9

Už je tomu více než rok, co jsme Vám představili tehdy zbrusu nový a revoluční přehled aktualizací Zingu. Nový rok se pomalu rozjíždí a právě teď je ten správný čas si připomenout, kde naleznete všechny ty informace hezky na jednom místě.

Reklama

Jde o takzvaný aktuální obsah na Zingu, který se však táhne do minulosti až k samotnému zrodu Zingu. Ve speciální sekci naleznete v přehledné formě veškerý obsah, který jsme na Zing přidali, ať už jsou to novinky, bleskovky, články, galerie, videa, videoreceze, videopreview, tapety, downloady, hry v katalogu nebo flash hry.

Víme, že každého návštěvníka nezajímá všechen obsah, a tak si můžete stáhnout naši vlastní aplikaci, která obohatí váš desktop o přehled aktualizací ze Zingu a nejenže už žádnou novinku nepromeškáte, ale aplikace vám také poskytne pohodlný přístup k přehledu aktualizací s pokročilými možnostmi filtrování obsahu. Na rozdíl od standardního webového přehledu máte v aplikaci možnost zvolit si filtr aktualizací odpovídající přesně vašim potřebám. Váš filtr může obsahovat například jen novinky a videorecenze. Obsah lze filtrovat i podle několika specifických platforem najednou.

Na nové aktualizace budete upozorněni prostřednictvím informačních proužků objevujících se v pravém spodním rohu obrazovky. Na samotnou aktualizaci (recenzi, novinku, demo, trailer atp.) se tak můžete přenést jediným kliknutím. Zprávy o aktualizacích jsou načítány v pravidelných intervalech a tak již žádnou novinku nepromeškáte.

V průběhu roku jsme pak doplnili podporu odebírání blogových článků, cheatů pro singleplayer a umožnili zamezit zobrazení informačních boxů, je-li nějaká aplikace ve fullscreen módu (jednoduše vlezte do nastavení filtru a dole je checkbox "Nezobrazovat zprávy v režimu Fullscreen"), aby vás naše nepřetržité zpravodajství nerušilo od hraní či sledování filmů.

Aplikaci naleznete v sekci aktuálního obsahu pod záložkou "Vlastní přehled".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama