Shadows of Rose definitivně zakončí ságu rodiny Wintersových
Novinka Shadows of Rose definitivně zakončí ságu rodiny Wintersových

Shadows of Rose definitivně zakončí ságu rodiny Wintersových

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozšíření pro Resident Evil Village má zabrat přibližně 4 hodiny.

Reklama

Nedávno jsme psali o nových záběrech z příběhového DLC Shadows of Rose pro Resident Evil Village, které přinesl do světa kromě jiných také magazín IGN. Ten ale později přišel také s dalším článkem, redaktoři totiž byli přímo na Tokyo Game Show a dostali možnost vyzpovídat samotné tvůrce.

Director Kento Kinošita v rozhovoru potvrdil, že Capcom vytvořil Shadows of Rose, aby uzavřel ságu rodiny Wintersových. Není to poprvé, co se takové vyjádření objevuje, ale vypadá už opravdu přesvědčivě. Původně fanoušci měli za to, že se Rose objeví v některém z dalších plnohodnotných dílů, což by ostatně dávalo smysl, ale vypadá to, že vývojáři mají úplně jiné plány. Jaké? To zatím ani trochu naznačit nechtějí. Rozhodně se však ještě sluší doplnit informaci, že Shadows of Rose má zabrat přibližně 4 hodiny, šlo by tak o jedno z nejdelších DLC z celé série.

Winter's Expansion ale obsahuje také další důležitou část, a tou je 3rd person mód pro hlavní příběh. Podle producenta Masačiky Kawaty byl vývoj opravdu náročný, prakticky stejně jako tvorba nové hry. "I zážitek ze stejné hry může být úplně jiný, pokud je hrána ve 3rd personu," říká Kawata. Všechny animace se musely upravit, aby vše vypadalo, jak má, ale autoři věří, že se jim to skutečně povedlo a hráči si titul užijí ve 3rd person režimu.

Resident Evil Village Winter's Expansion vychází 28. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. V cloudové verzi pro Nintendo Switch dorazí 2. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama