Novinka Sherlock Holmes: Chapter One představuje hratelnost

Sherlock Holmes: Chapter One představuje hratelnost

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyšetřování případů doplní i souboje.

Reklama

Minulý měsíc vývojáři z ukrajinského studia Frogwares lákali na to, že se v březnu můžeme těšit na plnohodnotnou ukázku gameplay záběrů z jejich připravované hry Sherlock Holmes: Chapter One. A skutečně se tak stalo, včera byl vydán dvou a půl minutový trailer.

Připomenu, že tato hra funguje jako prequel, podíváme se v ní na rodný ostrov ještě mladého a nezkušeného Sherlocka, který zde přijel vyšetřovat smrt své matky. Doprovázet ho nebude John Watson, ale úplně jiný Jon, o kterém nevíme prakticky nic.

Co se týče samotné hratelnosti, zůstane poměrně věrná svým předchůdcům, ale rozhodně je tu pár zajímavých novinek. Kromě sbírání důkazů, vyslýchání svědků a pověstné dedukce totiž budeme také bojovat. A to nejen pěstmi, ale dokonce také střelnými zbraněmi. Nebojte se však, že by se ze Sherlocka stala nějaká akční střílečka. Vyšetřování případů je stále hlavní náplní hry. Už nějakou dobu víme také to, že Chapter One nabídne otevřený svět a jednotlivé úkoly tak budeme moct plnit v libovolném pořadí.

Grafická stránka je podle mě na velmi dobré úrovni, to už se ale bohužel nedá říct o animaci obličejů, která působí velmi rušivě. Snad to do vydání vývojáři opraví.

Sherlock Holmes: Chapter One vyjde ještě letos a míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama