Sigil od Johna Romera se znovu odkládá
Novinka Sigil od Johna Romera se znovu odkládá

Sigil od Johna Romera se znovu odkládá

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Windows PC

Na pátou epizodu původního Doomu si počkáme do května.

Reklama

Mnozí příznivci série Doom už několik měsíců vyhlíží projekt Sigil, na němž pracuje jeden z původních autorů, John Romero. Sigil je v podstatě duchovní pokračování a zároveň neoficiální pátá epizoda původního Doomu z roku 1993, jež nabídne devět úrovní pro singleplayer a deathmatch. Původně se počítalo s tím, že bude projekt ke stažení v únoru ve formě bezplatného megawadu pro The Ultimate Doom. Nedlouho po oznámení však došlo k odkladu na duben a nově Romero oznámil, že si fanoušci budou muset počkat ještě trochu déle, konkrétně na květen.

Důvod odkladu je stejný jako posledně. Sigil sice bude distribuován zdarma, dokonce je už zcela hotový, ale po omezenou dobu, konkrétně krátce po odhalení projektu, bylo možné objednat dvě limitované sběratelské edice, při jejichž výrobě dochází k problémům. Nově je na vině mince a socha Romerovy hlavy napíchnuté na kůl.

John Romero chce, aby si platící hráči mohli zahrát Sigil jako první, tudíž začne s rozesíláním krabicových sběratelských edic v prvním květnovém týdnu a bezplatný megawad, který lze brát i jako mod, dá k dispozici o týden později. Inu, bez odkladů by to prostě nebyl John Romero, snad bude každopádně výsledek stát za to čekání a napínání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama