Skull & Bones vstalo z mrtvých, vývojáři lákají na insider program
Novinka Skull & Bones vstalo z mrtvých, vývojáři lákají na insider program

Skull & Bones vstalo z mrtvých, vývojáři lákají na insider program

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nové informace o hře však stále nemáme.

Reklama

Je tomu už téměř 5 let, co byla oznámena pirátská hra Skull & Bones, která se silně inspiruje námořními bitvami v Assassin's Creed IV: Black Flag. Titul vypadal poměrně slibně a vyjít měl už v roce 2018, jenže to byly snad poslední pozitivní zprávy, které jsme dostali. Od té doby hru Ubisoft neustále odkládal a ani po několika restartech vývoje stále není venku. Momentálně je její vydání stanoveno na fiskální rok 2023 (duben 2022 až březen 2023), ale není ani zdaleka jisté, jestli se už tentokrát skutečně dočkáme.

Přesto se po dlouhé době objevila nová zpráva a už taková informace je sama o sobě pozitivní. Znamená to, že projekt alespoň není u ledu. Vývojáři z Ubisoft Singapore včera začali lákat na tzv. Insider Program. Do něj se můžete přihlásit i vy, abyste si Skull & Bones mohli vyzkoušet sami. Ale pozor, nejde o klasickou betu, Insider Program je dlouhodobá záležitost. Vaším úkolem bude titul pravidelně testovat a dávat zpětnou vazbu vývojářům. V podstatě jde o formu neplaceného testera. Pokud byste se chtěli zaregistrovat, můžete tak učinit zde.

Žádné nové informace jsme se bohužel nedozvěděli, a tak můžeme jen doufat, že aktuální iterace Skull & Bones už dojde do zdárného konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama