Skull and Bones - datum vydání, záběry z hraní
Novinka Skull and Bones - datum vydání, záběry z hraní

Skull and Bones - datum vydání, záběry z hraní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft se toho nebojí a pouští se do souboje s God of War.

Reklama

Dnešní akce společnosti Ubisoft konečně pořádně znovupředstavila námořnickou hru Skull and Bones.

Samotná akce odstartovala novou "cinematic" ukázkou, která na svém konci i rovnou odhalila datum vydání, které je stanoveno na 8. listopadu.

To znamená, že se Ubisoft toho opravdu příliš nebojí a pouští se do boje s God of War Ragnarök, které vyjde pouze o den později, tedy 9. listopadu.

Následně jsme se dočkali přehledové ukázky hratelnosti, která podrobněji vysvětlovala jednotlivé principy i samotnou premisu.

V podstatě tedy platí dřívější informace, tudíž se podíváme do nebezpečného ráje, jenž je inspirován zlatou érou pirátství v indickém oceánu, a to v roli ztroskotance, který se pokusí vypracovat na vrchol zdejšího potravního řetězce.

Čím výše se budete propracovávat, tím více se bude zvyšovat vaše reputace/hanebnost, která vám bude postupně otevírat nové možnosti, a to jak z pohledu různých aktivit, tak i v rámci možností úprav vaší lodi, výbavy a avatara.

Samotné aktivity poté budou rozděleny na PvE a PvEvP, kdy bude víceméně na vás, jaký typ obsahu upřednostníte (budou dostupné PvE only servery). Na mapě pak samozřejmě narazíte i na nějaké dynamické eventy. Nicméně platí, že hrát můžete buď v sólu, případně ve skupině až s dalšími dvěma přáteli. Ostatní hráče ale samozřejmě budete potkávat i v místním světě či v doupětech, které budou fungovat jako výchozí body vašich výprav.

Z pohledu lodí se posléze můžete těšit na 12 různých typů, kdy každý je lépe uzpůsoben k něčemu jinému, tudíž zde naleznete větší lodě, které nejsou příliš mobilní, ale odvezou větší porci zdrojů, ale také kousky uzpůsobené pro bitvu. A zdroje budou vitální součástí vašeho hraní, jelikož jsou potřeba při craftění, které zde bude fungovat jako alfa a omega vašeho postupu.

A jelikož se víceméně jedná o live-service záležitost, tak je již nyní přislíbeno, že po vydání bude titul podporován dodatečným obsahem (údajně ještě několik let po vydání), jako jsou nové výzvy či speciální eventy, kdy to vše má být dostupné pro všechny hráče zdarma.

Nicméně pokud máte zájem o nějaké pořádné a kontinuální záběry z hraní, můžete si pustit kompletní záznam z představovací akce, a přetočit to zhruba na 40 minutu.

Hra vyjde na PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store), PlayStation 5, Xbox Series X/S a služby Google Stadia a Amazon Luna.

Již nyní můžete vytvořit předobjednávku, kdy standardní edice vás vyjde na 59,99 eur (zhruba 1 500 Kč), zatímco prémiová, nabízející dvě extra mise, The Ballad of Bloody Bones Collection, digitální soundtrack, artbook a Smuggle Pass Token, na 89,99 eur (zhruba 2 250 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama