Skull and Bones ohodnoceno komisí ESRB
Novinka Skull and Bones ohodnoceno komisí ESRB

Skull and Bones ohodnoceno komisí ESRB

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Námořnické dobrodružství se zřejmě již skutečně blíží.

Reklama

Kolem námořního projektu Skull and Bones je v poslední době živo, jelikož jsme se relativně nedávno dočkali uniklých záběrů ze hry, kterou navíc v poslední době začali hodnotit různé ratingové komise, jako je třeba ta v Brazílii.

A právě k těmto komisím se nyní přidává i známé ESRB, která udělilo ohodnocení M, tedy je titul vhodný pro dospělé publikum 17+, přičemž se zde dočkáme zobrazení krve, násilí, užívání omamných látek i nevhodné mluvy.

Kromě toho bylo víceméně potvrzeno, že se titul podívá na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a službu Google Stadia.

Také se zde ale nachází shrnutí, které nabízí informace o tom, na co se zhruba můžeme těšit:

"Jedná se o námořně-bojovou akční hru, ve které hráči převezmou roli ztroskotaného vyvržence, jež se nachází na cestě stát se pirátským kapitánem. Během toho, co hráči plní mise, mohou prozkoumávat osady a zapojit se do dramatických námořních bitev. Z pohledu první osoby přikazují své posádce střílet z děl na nepřátele (např. válečné či obchodní lodě a osady/pevnosti), a to ve snaze získat kořist/zboží. Do nepřátelských lodí můžete narážet a nalodit se na ně, což má za následek krátké filmečky členů posádky, jež po sobě střílejí nebo se sekají. Boj je zvýrazněn střelbou z děl, výbuchy a efekty stříkající krve. Některá území zobrazují mrtvoly nabodnuté na bodce nebo visící na oprátkách; pláže mohou zobrazovat mrtvoly a velké krvavé skvrny po bitvě. Osady občas nabízejí nevěstince a prostitutky, které na hráče volají, když se k nim přiblíží (např. "Cena mého zadku zítra stoupne, tak si kup kousek ještě dnes!"). Hráči se také mohou zapojit do úkolů, během nichž mají přinést mák do opiových doupat, v nichž se nachází lidé na pohovkách kouřící dýmky. V dialozích se objevují slova jako je "fuck" a "shite"."

Skull and Bones ohodnoceno komisí ESRB

Na závěr posléze připomeneme zprávy od Toma Hendersona, který tvrdí, že by se titul měl znovu představit už v příštím týdnu. Uvidíme tedy, jestli s něčím Ubisoft přijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama