Skull and Bones se po letech čekání ukazuje na uniklých záběrech z hraní
Novinka Skull and Bones se po letech čekání ukazuje na uniklých záběrech z hraní

Skull and Bones se po letech čekání ukazuje na uniklých záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydání by nemuselo být daleko.

Reklama

Těžce zkoušený a problémy protkaný vývoj námořní multiplayerové akce Skull and Bones zřejmě konečně nabral správný kurz a pomalu se blíží do cílového přístavu. Aktuálně probíhá uzavřené testování, do kterého se můžete přihlásit i vy. Právě z tohoto interního testu dnes unikly záběry ze samotného hraní, které si můžete prohlédnout níže.

Nejde přitom o nějaký krátký střípek, ale celých 6 minut z hraní. Jde o komentářem doprovázenou tutoriálovou pasáž, kterou účastníci insider programu zřejmě projdou hned po spuštění hry. Díky tomu se nám naskýtá poměrně detailní pohled na jednotlivé prvky i samotnou hratelnost.

Do hry vstupujete jako neznámý námořník, který připlouvá na pirátskou základnu Sainte-Anne. Toto místo bude fungovat jako přístav, ze kterého se budete vydávat na jednotlivé výpravy. Rovněž zde budete ale moci vylepšovat svou loď, přijímat jednotlivé mise a kontrakty nebo se setkávat s ostatními hráči.

Zásadním faktorem má být dle vývojářů vaše reputace. Při úspěšném plnění jednotlivých kontraktů bude její úroveň stoupat a v případě neúspěchu naopak klesat. Tento typ úkolů půjde plnit i v kooperaci až tří hráčů. Před každou plavbou budete řešit také zásoby v podobě dostatku munice, jídla a dalšího vybavení, bez kterého se vaše posádka neobejde.

Na záběrech můžete dále vidět editor postavy a hned několik různorodých lodí. Je patrné, že začnete na malé bárce a až postupným hraní se propracujete k reprezentativnějšímu plavidlu. Starat se ale budete muset i o pohodlí své posádky. Pokud morálka námořníků klesne na kritickou úroveň, může dojít i ke vzpouře.

Kromě objevování, drancování budou nedílnou součástí hry dle očekávání tvořit i námořní bitvy mezi jednotlivými hráči, které jsme mohli vidět v akci už na vůbec první ukázce z roku 2018. Je však otázkou, kolik se toho z původního konceptu do dnešních dnů zachovalo.

Aktuální uzavřené testování každopádně naznačuje, že by vydání Skull and Bones nemuselo být daleko. Podle nedávno zveřejněných plánů Ubisoftu bychom se hry měli dočkat nejpozději začátkem příštího roku. O Skull and Bones a jejím problémovém vývoji jsme si před časem povídali rovněž v našem podcastu.

Jak se vám uniklá ukázka z hraní Skull and Bones zamlouvá?

https://streamable.com/5xh1hc?fbclid=IwAR0BgwOTa0fGBmnCGLVhQHTKh2rvZb2VQBe2ShAF6hk0dZO4GuKsvJZG6eQ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama