Novinka Skull and Bones ukazuje hratelnost pod drobnohledem

Skull and Bones ukazuje hratelnost pod drobnohledem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyzbrojte svou loď a vydejte se vstříc nespoutané akci.

Reklama

Skull and Bones pomaličku pluje vstříc datu vydání a tak Ubisoft přichází s řádným trailerem spojeným s ukázáním herních funkcí. Jeho hlavním tahounem je prezentace toho, co vše můžete na své lodi změnit. Kdo čekal nudnou úpravu, zřejmě bude zklamání, protože právě v tomto ohledu bude chystaná pirátská akce relativně vyčnívat. Na svou kocábku budete moc namontovat děla různých ráží, balisty, orientální vrhače výbušných šípů, či plamenomety. Z prezentovaných útočných hraček jsem byl nejvíce zaujat něčím, co vypadlo téměř jako současná torpéda. Krom zásadního formování plavidla tu nemají scházet ani kosmetické prvky.

Hra bude z velké části stát na PvP, v jehož rámci se střetnou majitelé lodí a navzájem si ukáží, kdo je větším pirátem. Pro ty, kterým PvP neimponuje tu samozřejmě bude také alternativa v podobě PvE, jež vás nechá přepadat nepřátelské konvoje, nebo pořádat invaze proti opevněným pevnostem. Krom prezentace těchto prvků dochází k níže přiloženém videu také k nastínění fungování různých forem poškození a dalších prvků. Až na pár dosti křiklavých prvků se mi Skull and Bones vcelku zamlouvá a dokážu si představit, že by mohl uspět. Je však otázkou, jak se mu povede start.

Datum vydání je stanoveno na 8. listopadu 2022. V daný den hra dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama