Skull and Bones vysvětluje možnosti úprav lodě
Novinka Skull and Bones vysvětluje možnosti úprav lodě

Skull and Bones vysvětluje možnosti úprav lodě

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké bárky budeme moci používat a čím si je vyzbrojíme?

Reklama

Před několika dny se konečně znovupředstavila námořnická hra Skull and Bones od Ubisoftu, kdy došlo na nové ukázky, další informace i záběry přímo z hraní, přičemž se nám potvrdily už dříve spekulované věci.

Každopádně když už si budeme hrát na kapitána, tak se přirozeně neobejdeme bez pořádné lodi, kterou půjde různě upravovat. A právě ohledně těchto možností autoři vydali samostatný blogový článek.

Ve hře tak naleznete hned několik typů bárek, kdy každá z nich nabídne své výhody i nevýhody. Víceméně se tedy můžete těšit na lodě bojové, které nejsou vhodné na dlouhé plavby, ale také přepravní (uvezou větší množství zdrojů) a agilní. Kromě toho ale každá loď nabídne své speciální perky, dodávající bonusy k různým věcem.

Ať už si ale vyberete loď jakoukoliv, pravděpodobně se dříve či později nevyhnete soubojům, kdy budete potřebovat pořádnou palebnou sílu, kterou vám propůjčí různé kanóny, minomety, bombardy, raketomety, balisty, torpéda či řecký oheň. Nicméně žádný útok se neobejde bez dobré obrany, tudíž si na loď půjde přimontovat i různé druhy obrnění.

Vliv na výkonnost ale budou mít i takové doplňky, jako je nábytek a výbava kajut, což vám zlepší třeba efektivitu v boji, zvětší kapacitu či zautomatizuje různé procesy, jako je rybaření či obrábění.

Titul dorazí na PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store), PlayStation 5, Xbox Series X/S, a to 8. listopadu. Chybět nebude ani verze pro Google Stadia a Amazon Luna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama