Slavnostní zahájení Gamescomu slibuje Death Stranding i novinky od Sony a Microsoftu
Death Stranding Novinka Slavnostní zahájení Gamescomu slibuje Death Stranding i novinky od Sony a Microsoftu

Slavnostní zahájení Gamescomu slibuje Death Stranding i novinky od Sony a Microsoftu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Moderátor a producent Geoff Keighley láká na svou show.

Reklama

Slavnostní zahájení Gamescomu by si neměl nechat ujít žádný fanoušek her. Moderátor a producent Geoff Keighley, který stojí za The Game Awards, chystá Opening Night Live. Během tohoto přenosu slibuje novou ukázku z očekávané PlayStation 4 exkluzivity Death Stranding a dočkat se máme i novinek od velkých herních společností.

V seznamu figuruje 2K, Activision, Bandai Namco, Bungie, Capcom, EA, Epic Games, Google Stadia, Deep Silver, Private Division, Square Enix, Sony, THQ Nordic, Ubisoft, Xbox Game Studios a Sega. Poslední jmenovaná firma již stihla potvrdit, že v rámci vysílání představí nový vysokorozpočtový titul.

Neznámou zůstává hlavně Sony. Nevíme, zda je v seznamu uvedena kvůli Death Stranding, ale je dost možné, že od Sony uvidíme i další připravované PlayStation 4 exkluzivity a nejspíš i nějaké hry pro PS VR. Ukázat se tak může MediEvil a Concrete Genie (obě hry s českým dabingem). Méně pravděpodobné je The Last of Us: Part II a ještě méně pravděpodobné Ghost of Tsushima, které vyjdou až v příštím roce.

To Microsoft se zaměří určitě na Gears 5 a bylo by fajn, kdyby došlo i na Halo Infinite, Ori and the Will of the Wisps nebo Age of Empires II: Definitive Edition. U Electronic Arts očekávám představení nových závodů Need for Speed a střílečky Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3. Plus Gamescom si přímo říká o režim Volta z FIFA 20, tedy pouliční fotbal.

Zapište si do kalendářů, že Opening Night Live startuje 19. srpna ve 20:00 našeho času. Přímý přenos budete moci sledovat na Zingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama