Souhrn recenzí Demon's Souls
Novinka Souhrn recenzí Demon's Souls

Souhrn recenzí Demon's Souls

Martin Pritula

Martin Pritula

19
Platformy PlayStation PlayStation 5

Bluepoint Games přichází s dalším vynikajícím remakem.

Reklama

Před několika dny vyšel dlouho očekávaný remake první hry od From Software, kterou je Demon's Souls. O její přepracování se postaralo talentované studio Bluepoint Games, jež před několika lety přepracovalo legendární Shadow of the Colossus. Na naší recenzi si ještě budete muset nějakou tu dobu počkat, prozatím se ale můžete podívat na souhrn zahraničních recenzí, v nichž si hra odnáší naprosto excelentní známky.

Souhrn recenzí Demon's Souls

TheGamer

Bluepoint Games znovu uspěli a přivedli Demon's Souls remake ve stejné úrovni, jako Shadow of the Colossus. V tomto okamžiku bych už studiu umožnil přístup k jakékoliv značce. Nechte je třeba vytvořit Bloodborne v 60 FPS, dejte jim Metal Gear Solid. Demon's Souls je v současnosti nejlepší hra pro systém PS5 a jsem si jist, že se zapíše do historie jako jeden z nejlepších launch titulů všech dob. Tato hra si zaslouží plné doporučení.

100 %

Digital Chumps

Pokud hledáte výzvu, která vám odpustí ještě méně, nežli Dark Souls, pak hledáte Demon's Souls. Bluepoint Games doručili vše, co původní hra dělala natolik dobře. Vylepšili hru díky možnostem nového hardwaru které přináší PlayStation 5 a učinili ji ještě více děsivou.

95 %

Game Informer

Pro nováčky bude Demon's Souls prvním střetnutím s dualitou zoufalství a dokonalosti, kterou Demon's Souls je a doufejme, že se tento remake stane výchozím bodem pro nové fanoušky Souls her. Pro veterány je to pak pocta experimentu, který zahájil tento fantastický žánr. Ať tak či onak, je úžasné, že se prvky originálu spojily s moderním zpracováním a my si tak můžeme tuto hru vychutnat v novém kabátku.

93 %

We Got This Covered

Remake hry Demon's Souls od společnosti Bluepoint Games sice nezachovává všechny dobré nápady, se kterými přišla původní hra, ale díky dechberoucímu vizuálnímu zpracování a zmodernizované hratelnosti je to i tak úctyhodný úspěch.

90 %

Screen Rant

Demon's Souls se vrací a zachovává si odhodlání přinutit hráče, aby si některé věci domýšleli sami. Po grafické je remake úchvatným přepracováním klasiky z roku 2009 a kromě toho přináší i nevídaný zážitek z audia. Jako launch titul pro PlayStation 5 má Demon's Souls co nabídnout jak veteránům Soulsborne, kteří chtějí vidět svou starou oblíbenou hru v novém kabátku, tak i nováčkům hledajícím náročný, někdy až skličující zážitek.

Eurogamer Italy

Je ironií, že hrou, která by vám měla prodat novou konzoli je remake. Na druhou stranu, Demon's Souls je mistrovské dílo od FromSoftware a Bluepoint Games jsou absolutní mistři ve svém řemesle. Výsledkem této rovnice nemohlo být nic menšího, než hra, kterou si prostě musíte zahrát.

90 %

Video Chums

Demon's Souls je vynikající hra, která vás nedchne, ať už jste ve franšíze nováčkem, hráli jste pouze Dark Souls nebo jste fanouškem originálu. Pokud ale patříte do poslední skupiny hráčů, jako já, můžete být zklamáni méně viscerálním, ale nepochybně stále nádherným světem remaku.

90 %

4Players.de

Tento milník RPG her neztratil nic, co jej činilo tak fascinujícím, zatímco se navrch dočkal nového audiovizuálního zpracování. Jedná se o skvěle zmodernizovanou hru.

90 %

Demon's Souls si můžete předobjednat v Xzone, kde jako dárek obdržíte i You Died kapesníky.

Souhrn recenzí Demon's Souls
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama