Souhrn recenzí hry Remnant II
Novinka Souhrn recenzí hry Remnant II

Souhrn recenzí hry Remnant II

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si pokračování povedené third-person střílečky odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již v úterý zavítá na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series hra Remnant II, pokračování povedené third-person střílečky s prvky soulsovek.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Remnant II

God is a Geek

Navzdory několika nedostatkům zůstává Remnant 2 jednou z nejkreativnějších, nejzajímavějších a nejpřitažlivějších her posledních let.

95 %

COGconnected

Remnant 2 od Gunfire Games je jedním z těch vzácných pokračování, která využívají řadu dobrých nápadů a ještě je vylepšují. Všechno v Remnant 2 je vylepšením nebo zdokonalením původní hry. Hra vypadá skvěle a akce je náročná, aniž by byla přehnaně ubíjející. Nejlepší ze všeho je, že Remnant 2 přináší kreativní a smysluplné změny do formule podobné souls hrám, což mu pomáhá vyniknout v záplavě akčních RPG. Nedokážu si představit, že by nějaký fanoušek Remnant: From the Ashes nebyl Remnantem 2 nadšený.

90 %

Noisy Pixel

Remnant II je náročný, návykový a vzrušující zážitek. Je to pokračování, které vylepšilo všechny nedostatky svého předchůdce, ale také přineslo mnoho nových systémů, které jen umocňují požitek z hraní. Neuvěřitelná hloubka systémů přizpůsobení umožňuje hráčům vyladit všechny aspekty jejich zážitku a zároveň mají možnost sdílet toto dobrodružství s přáteli prostřednictvím kooperace. I po mnoha hodinách se nemohu dočkat dalšího hraní.

90 %

But Why Tho?

Remnant II je nezapomenutelný, působivý a zatraceně zábavný.

90 %

CGMagazine

Remnant 2 sice trochu brzdí nedostatečný tutoriál a některé problémy s vyvážením, ale i tak představuje poutavý příběh, solidní souboje a skvělé systémy postupu ve velmi dobře vybudovaném světě.

85 %

Destructoid

Někdy může být hra extrémně náročná, a to i na nejlehčí obtížnost, avšak právě proto je tak odměňující.

85 %

IGN France

Remnant 2 má všechny předpoklady k tomu, aby byl dobrou hardcore střílečkou, a volnost je jistě jednou z jeho silných stránek. Jediné, co hře chybí, je finální optimalizace.

80 %

PCGamesN

Remnant 2 spojuje skvělý design úrovní a nádherné kulisy s nezapomenutelnými bossy, přičemž bojový systém a přizpůsobení budov svého žánrového předchůdce vypiloval do dokonalosti.

80 %

Siliconera

To, co si z Remnant 2 odnesete, bude nakonec záviset na tom, kolik času do něj dokážete vložit a kolik máte přátel, kteří s vámi budou hrát. Čistě sólo hráči může hra připadat frustrující, místy dokonce nepřátelská, zatímco s partou přátel se může stát honbou za kořistí ve fantastických světech.

70 %

PC Invasion

Pokud hledáte hru pro hraní s přáteli, Remnant 2 může nabídnout zábavný zážitek, ale pokud si chcete zahrát hru sami, měli byste zvážit jiné možnosti. Ačkoli grafika a příběh nemusí být nijak úchvatné, funkce dynamického generování dělá z Remnant 2 hru, kterou si s přáteli můžete užívat delší dobu. Přesto jsem byl z dlouho očekávaného pokračování zklamán kvůli frustrujícím mechanikám postav, zastaralému vizuálu a chybějícímu poutavému příběhu, ke kterému by se dalo upnout.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama