Souhrn recenzí Resident Evil Village
Novinka Souhrn recenzí Resident Evil Village

Souhrn recenzí Resident Evil Village

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak si vede nejočekávanější hra první poloviny letošního roku?

Reklama

Tak jsme se dočkali. Již v pátek vychází osmý díl legendární hororové série Resident Evil. Naší recenzi, ve které jsme hře udělili úctyhodných 9/10 si můžete přečíst zde, na souhrn recenzí ze zahraničí se pak již tradičně můžete podívat níže.

Souhrn recenzí Resident Evil Village

IGN Italy

Skvělý Resident Evil, kterému se podařilo zkombinovat to nejlepší z Resident Evil 4 a 7.

95 %

God is a Geek

Village se podařilo, že série, která je tu s námi po dlouhých 25 let, stále působí svěže. Souboj je uspokojující, hádanky jsou skvěle navržené a celé je to zabaleno do nádherného vizuálního kabátku.

90 %

GameMAG

Resident Evil Village je výrazná a skvělá hra s přepáleným příběhem, skvělými postavami a velmi působivým vizuálním zpracováním. Více akce ve druhé polovině hry sice může některé fanoušky série trošku odrazovat, přesto je však Village na dobré cestě stát se jednou z nejlepších her tohoto roku.

90 %

Shacknews

Resident Evil Village funguje skvěle jako akční hra s hororovými prvky. Souboj je rychlý a působivý, prostředí je krásné a tajemné a příběh byl dostatečně zajímavý, aby udržel mou pozornost.

90 %

VGC

Resident Evil Village je ohromující titul kombinující to nejlepší ze sedmého a čtvrtého dílu – no a navíc je i delší než poslední díly série. Stále ale působí zvláštně rychlé změny lokací a jejich rozvržení. Dalším záporem je pak relativně slabý začátek hry.

80 %

GamesBeat

Resident Evil Village potěší všechny fanoušky této franšízy, zejména ty, kteří nepodlehnou strachu jako já. I pokud si však od hororových her držíte odstup, doporučuji vám, abyste posbírali alespoň špetku odvahy a zvážili vyzkoušení tohoto díla od Capcomu.

80 %

GamesRadar+

Silný začátek a přijatelný konec dělá v průměru z Village dobrý, avšak nikoliv úžasný díl.

70 %

Stevivor

Resident Evil Village je příjemný hororový zážitek, který navazuje na svého předchůdce z pohledu první osoby a vylepšuje některé mechaniky. Celý titul však táhne ke dnu odbytý příběh, dvourozměrné postavy a bizarní designová rozhodnutí.

65 %

Podívat se také můžete na analýzu recenzí ze strany oblíbeného reprezentanta fanouškovské komunity:

Souhrn recenzí Resident Evil Village

Resident Evil Village vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S, přičemž předobjednat si jej můžete v obchodě Xzone. Pokud si pospíšíte, získáte i originální hrnek jako dárek.

Souhrn recenzí Resident Evil Village
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama