Spustili jsme flashové Highscore hry
Novinka Spustili jsme flashové Highscore hry

Spustili jsme flashové Highscore hry

Redakce

Redakce

11

Casual hraní se prosazuje stále více a tak ani my nechceme být pozadu. Představujeme vám novou sekci webu, Highscore hry.

Reklama

Zing se dnešním dnem zase o něco rozrostl. Tentokrát vám přinášíme Highscore hry. Jedná se o klasické flashové hry, které můžete hrát přímo ve svém browseru. Kvalita těchto her v průběhu doby stoupala a dnešní technologie umožnila vznik i mnoha velice povedeným hrám.

My vám ale přinášíme ještě něco navíc, highscore systém. Dosažené skóre ve hře můžete uložit a soupeřit tak s ostatními uživateli na Zingu o medaile a lepší umístění.

Umístěním v první trojici automaticky získáváte zlatou, stříbrnou nebo bronzovou medaili. Celkové pořadí nejlepších hráčů na Zingu je pak dáno součtem všech obdržených medailí, přičemž zlatá je za 3 body, stříbrná za 2 body a bronzová za 1 bod. Ale pozor, o medaile můžete i přijít. Stačí, když vás někdo ve hře předežene a ponechá si cenný kov pro sebe. O těchto událostech budete informováni na své profilové stránce, kde taktéž naleznete celkový přehled všech obdržených medailí.

Kromě medailí obdržíte každým zápisem na bodovanou příčku (do třetího místa včetně) 5 bodů do svého ranku (LEVEL uživatele Zing). Zápisem na nebodovanou příčku v TOP 100 pak získáte 2 body. Body se vám při vylepšení skóre opětovně nezapočítávají, pokud vás ovšem mezitím někdo z tabulky nevyšoupl.

Na highscore hry se dostanete přes hlavní menu v záhlaví webu.

Přejeme vám hodně štěstí při soupeření o medaile a hlavně hodně zábavy ;-)

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama