Spustili jsme pro vás fórum + novinky na webu
Novinka Spustili jsme pro vás fórum + novinky na webu

Spustili jsme pro vás fórum + novinky na webu

Redakce

Redakce

23

Dnes přesně v 17:00 bylo pro všechny návštěvníky internetového magazínu o hrách Zing.cz spuštěno diskuzní fórum, které s sebou přináší nejen možnost diskutování o oblíbených hrách, novinkách či jakýchkoliv jiných tématech, nýbrž také nové a velmi zajímavé novinky na webu.

Reklama

Se spuštěním fóra se Zing opět o něco rozrostl. Už to není pouhý magazín o hrách, ale také místo, kde si můžete nalézt nové přátele, popovídat si o hrách, progamingu, filmech, knížkách, časopisech, komiksech nebo se pokusit vyřešit problém související s nějakou hrou.

S diskuzním fórem přibyla řada nových funkcí spojených s uživatelskými profily. První z nich je možnost vytvářet seznamy přátel. Do seznamu můžete zahrnout jak své skutečné přátele, tak kamarády z webu nebo i uživatele, jejichž příspěvky a komentáře jste si oblíbili. Vaši přátele budou navíc vylistování v adresáři vašich kontaktů při psaní PM.

A právě PM (Private Message) nebo také soukromá zpráva (SZ) je další novou funkcí plně navázanou na web. Nyní stačí kliknout na příslušnou ikonku na fóru nebo na profilové stránce uživatele a zaslat mu vzkaz. Soukromou zprávu si pak bude moci přečíst přímo na Zingu a pokud nezmění své nastavení, bude na ni upozorněn emailem. Pokud nechcete být jinými uživateli kontaktování, můžete příjmu soukromých zpráv zamezit příslušným nastavením, které naleznete v uživatelském panelu fóra.

Také jsme zavedli LEVEL uživatele, nyní získáváte body za nejrůznější aktivity na webu a fóru. Více se dozvíte v tématu LEVEL uživatele - systém bodování.

A nejen na profilových stránkách jsme zavedli zelené kolečko informující o online stavu uživatele (založeno na jejich aktivitě za předchozích 10 minut).

Více nemá cenu rozepisovat. Neváhejte a pusťte se do prozkoumávání diskuzního fóra. Těšíme se na vaše příspěvky.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama