Stáhněte si diorama z Jagged Alliance: Flashback
Jagged Alliance: Flashback Novinka Stáhněte si diorama z Jagged Alliance: Flashback

Stáhněte si diorama z Jagged Alliance: Flashback

Michal Burian

Michal Burian

1

Malá ochutnávka z vývojové verze, která vám umožní podívat se z různých úhlů na jednu z bojových scén.

Reklama

Dánské indie studio Full Control se na Kickstarteru snaží pro vývoj Jagged Alliance: Flashback vybrat 350 tisíc amerických dolarů. V době psaní tohoto článku mají na kontě přes 240 tisíc s tím, že do konce kampaně zbývají čtyři dny. Pokud se jim podařívybrat požadovanou částku, budou moci nadále pracovat na návratu staré dobré tahové akční strategie.

Aby tvůrci navnadili fanoušky, rozhodli se zveřejnit diorama demo. To vám umožní prohlédnout si jednu z bojových scén v různých úhlech, zoomovat apod. Diorama je dostupné pro PC, Mac a Linux.

Připomeňme, že hra by měla vyjít v listopadu příštího roku ve verzích pro PC, Mac a Linux bez protipirátské ochrany. Mezi hlavní cíle řadí autoři návrat klasické tahové strategie s akčními prvky, u které budou hráči muset přemýšlet a vymýšlet nejrůznější postupy jak nejlépe se vypořádat s danou situací.

Příběh se bude odehrávat v roce 1980 na karibském ostrově San Christobal, kde se podle tajných rozkazů CIA stanete velitelem a budete mít za úkol sestavit tým schopných žoldáků, abyste obnovili demokratickou vládu a vyhnali z ostrova jednotky U.S.S.R. všemi dostupnými možnostmi. Zapomeňte ale na to, že vám někdo bude pomáhat, Američané jsou na ostrově tajně a celou svou aktivitu se snaží zakrýt humanitární pomocí.

chybět nebude izometrický 3D pohled na bojiště, kde budete moci ovládat svůj tým vybraných žoldáků. Jednotlivé postavy budete moci vylepšovat a rozdělovat jim dostupné vybavení. Vypořádat se budete muset nejen s nepřátelskými jednotkami, ale rovněž s těžkým terénem a mlhou, jež budete moci využít ve svůj prospěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama