Stane se Moore novým CEO společnosti EA?
Novinka Stane se Moore novým CEO společnosti EA?

Stane se Moore novým CEO společnosti EA?

Michal Burian

Michal Burian

Herní web GameFront se od spolehlivého zdroje dozvěděl velkou novinku. Místo výkonného ředitele společnosti EA, které zaujímá John Riccitiello, možná zabere někdo jiný.

Reklama

Tím dotyčným nebude nikdo jiný, než šéf divize EA Sports, Peter Moore. Ačkoliv zpráva ještě nebyla oficiálně potvrzena a vrchní rada stále hlasuje za přijetí rozhodnutí, vše by mělo být oznámeno 30. července letošního roku.

Hlavním důvodem je samozřejmě velký pokles akcií, které za posledních 52 týdnů klesly z 26,13 dolarů na 11,64 dolarů. A takovou matematiku smetánka ráda nemá. O změně vedení se šušká také mezi jednotlivými divizemi, i když ještě nic není jisté.

John Riccitiello byl na pozici výkonného ředitele EA od roku 2007 a osobně přivítal Origin a větší příklon vydavatele k digitální distribuci, která společnosti v kalendářním roce 2011 vydělala přes jednu miliardu dolarů. Prozatím berme informace jako jednu velkou spekulaci, pokud se však zprávy ukážou být pravdivé, čekají nás změny. A nemusí to být nutně změny k lepšímu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama