Starbreeze pracuje na nové IP s filmovým režisérem
Novinka Starbreeze pracuje na nové IP s filmovým režisérem

Starbreeze pracuje na nové IP s filmovým režisérem

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Tvůrci brilantních akcí Chronicles of Riddick a The Darkness spojují síly s oceňovaným filmovým režisérem Josefem Faresem a společností The Story Lab.

Reklama

Fares je v současné době ve Švédsku takovou menší režisérskou hvězdou a jeho filmy Jalla!, Kopps, Zozo a Farsan se staly hity. Možná jste o něm nikdy neslyšeli, to ale nemění nic na faktu, že jde podle všeho o kvalitního režiséra.

Studio Starbreeze už je nám bližší. Nejen, že se podílelo na hitech Chronicles of Riddick a The Darkness, ale v současné době připravuje také remake EA titulu Syndicate. A rozhodně tím nehodlá končit.

„Miluji hry a na jednom herním konceptu už pracuji pěkně dlouhou dobu,“ řekl Fares. „Čím déle jsem na něm pracoval, tím více jsem byl přesvědčen, že je to skvělý herní nápad.“

„Už pár minut po zahájení prezentace jsme věděli, že je to hra, kterou chceme vyvíjet,“ přidává se šéf studia Mikael Nermark. „Začali jsme s vývojem tentýž den.“

Prozatím o nové IP není známo zhola nic, ale vzhledem ke kvalitě vývojářů se na ni začínáme těšit už teď. Doufejme, že to bude něco prudce originálního a neokoukaného. Potřebujeme to jako sůl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama