Novinka Startovní ukázka připomíná vydání Demon's Souls

Startovní ukázka připomíná vydání Demon's Souls

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

Hráči některých zemí již mohou umírat ve vylepšené Boletarii.

Reklama

Od expertů na vylepšené verze her z Bluepoint Games dnes vychází předělávka kultovní hry Demon's Souls z roku 2009, kterou si hráči v Americe a pár dalších zemí mohou již užívat plnými doušky, jelikož zde taktéž vyšla i nová konzole PlayStation 5.

Tento titul nicméně odstartoval éru tzv. "Souls" titulů, které se nesmazatelně vryly do paměti téměř každého fanouška her, které nedají nic zadarmo.

Oproti populárnějším Dark Souls však tato prvotina nabízí ještě více pochmurnější a strašidelnější atmosféru, kterou podtrhuje fenomenální hudba.

Z pohledu běhu se posléze můžete těšit na naprosto předělaný grafický kabátek, který si můžete užít v rozlišení až 4K. Pokud nicméně preferujete vyšší snímkovací frekvenci v podobě 60 FPS, tak se zřejmě budete muset spokojit s dynamickým 4K. Virtuální fotografové pak jistě ocení přiložený foto režim a upravený editor postavy.

Demon's Souls pro PlayStation 5 si můžete zakoupit v obchodě Xzone, kde ke své objednávce navíc získáte originální dárek v podobě "You Died" kapesníčků a bonusovou zbraň Reaper Scythe.

Startovní ukázka připomíná vydání Demon's Souls
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama