Stranger of Sword City dorazí v březnu na Vitu
Novinka Stranger of Sword City dorazí v březnu na Vitu

Stranger of Sword City dorazí v březnu na Vitu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Temné fantasy dungeon RPG od Experience zamířilo na západ.

Reklama

Dungeon RPG Stranger of Sword City od tvůrců hry Demon Gaze konečně dorazí na západ. Oproti původní japonské verzi se ale krapet liší, protože jej tvůrci chtěli udělat lákavějším pro západní publikum. Takže kromě vyloženě temného fantasy příběhu nás čekají určité nové herní prvky a možnost soutěžit s ostatními hráči prostřednictvím on-line žebříčků.

Tento titul je hlavně o smrti, o mizení lidí a o důležitosti svých rozhodnutí. Příběh začíná havárií letadla, ve kterém cestujete. K pádu ale dojde až po průchodu tajemným portálem a vy jako jediný přeživší se probouzíte na neznámém místě, osvětleném hvězdami, které jste nikdy neviděli. Tato země se jmenuje Escario, město mečů. Místními jste označen jako Vyvolený, Cizinec z Města mečů. Musíte se naučit bránit toto místo, pečlivě si vybírat pomocníky a možná se jednou taky vrátíte domů.

Oproti ostatním hrám od Experience je Stranger of Sword City vážnou hrou a chybí zde humorný nadhled. Smrt čeká za každým rohem a vše umocňuje ještě nový Ambush systém, vycházející z vašich rozhodnutí. Díky němu se zvyšuje možnost nalezení lepší výbavy, odměny, ale přímo úměrně vzrůstá riziko pro její získání. Na rozdíl od ostatních RPG zde ještě můžete po zdolání bosse zjistit, jak si vedli ostatní hráči a své výsledky porovnat v on-line žebříčcích.

NIS America vydá dungeon RPG Stranger of Sword City pro PS Vitu fyzicky i digitálně v Severní Americe 22. března a v Evropě 25. března 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama