Stranger of Sword City dorazil na Steam
Novinka Stranger of Sword City dorazil na Steam

Stranger of Sword City dorazil na Steam

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Staňte se cizincem na další platformě!

Reklama

Hra Stranger of Sword City má za sebou docela zajímavou historii. Původně měla totiž v Japonsku vyjít před dvěma roky pouze a jen pro Xbox 360. Sice se tak i stalo, ale časem dorazila i na PC a rok na to si ji mohli hráči v Japonsku vyzkoušet i na PS Vitě. V letošním roce se nakonec rozšířila po celém světě ve verzích pro Xbox One a PS Vitu.

V těchto dnech si ale přivlastnila další platformu, protože je nyní na Steamu k mání i pro PC. Plná cena je stanovena na 36,99 euro, ale momentálně se prodává s 25% slevou a na rozdíl od konzolové verze má PC port jednu funkci navíc. Jde o Picture Gate, díky které si do hry můžete vložit svou fotku a stát se tak jednou z herních postav.

Tento titul je ve svém jádru hrou o smrti a o boji proti věčnému zatracení. Při hraní objevíte nový význam a hloubku vašich rozhodnutí, která činíte na základě touhy přežít navzdory všem překážkám. To, pro co se rozhodnete, pak vlastně zformuje životy lidí, které potkáte, které necháte za sebou a taky těm, se kterými se spojíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama