Strategie Offworld Trading Company míří do Early Access
Offworld Trading Company Novinka Strategie Offworld Trading Company míří do Early Access

Strategie Offworld Trading Company míří do Early Access

Jan Kalný

Jan Kalný

11

Popularita Steamu a možnost Early Accessu dávají nezávislým studiím i známějším jménům šanci, aby se zviditelnili. Toho se drží i Mohawk Games se svou strategií Offworld Trading Company.

Reklama

Real-timová strategie od Mohawk Games - Offworld Trading Company - slibuje kromě inovativní hratelnosti i comeback Sorena Johnsona. Pokud jste o něm neslyšeli, jeho práci určitě znáte. Pomáhal s programováním třetí Civilizace, přičemž umělá inteligence je jeho práce. Mimo to byl hlavním designérem čtvrtého dílu a zároveň také pomáhal s hrou Spore (a samozřejmě pořád čekáme na pokračování).

Soren Johnson sice není úplně nejznámější jméno, které si každý vybaví, podobně jako Howard Scott Warshaw, který je zodpovědný za nejlepší hru vůbec - E.T. the Extra-Terrestrial. I tak ale Offworld Trading Company nabízí několik věcí, které by neměly žádnému fanouškovi strategií uniknout.

Stardock, který hru vydává, oznámil, že hra vyjde i v předběžném přístupu na Steamu. Konkrétně tedy 12. února za cenu 36 dolarů (883 korun). Což se může zdát jako přehnaná cena, ale pokud hra dokáže, že za to stojí, proč ne.

Early Access verze hry nabídne jak head-to-head multiplayer, tak singleplayerovou kampaň. Na oficiálním Twitch kanále Mohawk Games se navíc můžete každé úterý dívat na dosavadní vývoj hry. A i to znamená, že si jsou kvalitou hry poměrně jistí.

„Píše se rok 2016. Poslední generace zažila sérii katastrofálních neúspěchů, takže i nejoptimističtější z nás pochybují o své budoucnosti. Země utrpěla Velký kolaps na celosvětovém trhu. Lidská chamtivost udělala své. To se týká také firmy Red Disaster, která za sebou zanechala neúspěšný a umírající vládou dotované kolonie na povrchu Marsu.“

„Strachu využil zkorumpovaný monopol. Ten si přivlastnil výhradní právo k využívání zdrojů bohatého pásu asteroidu. Nikdo si před mocným Syndicate nemůže být jistý. Lidé se bojí a jejich jedinou nadějí je jiný svět. Světová vláda se odhodlá znovu zřídit kolonie na Marsu, v naději, že získá zpět postavení.“

Více se můžete o hře dozvědět buďto na oficiálních stránkách nebo ve videu níže. Hry bychom se měli dočkat už letos na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama