Tahová strategie Ara: History Untold má datum vydání
ARA Novinka Tahová strategie Ara: History Untold má datum vydání

Tahová strategie Ara: History Untold má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

Vývojáři navíc představili další podrobnosti.

Reklama

Přesně dva roky po oznámení tahové strategie Ara: History Untold od studia Oxide Games jsme se konečně dozvěděli datum vydání. Prostřednictvím webu Xbox Wire pak došlo také na dodatečné informace.

To hlavní je každopádně samotné datum, jež je stanoveno na 24. září tohoto roku. V ten den hra zamíří na Steam a Microsoft Store, přičemž bude k dispozici v Game Passu.

Tvůrci lákají na detailní grafiku, ale také animace. Na mapě se budeme moct podívat na hrající si děti na ulici, divoká zvířata v hustých džunglích a později například letadla. Velkou předností má být také různorodost, ať už jde o biomy, výběr vůdců či cesty k vítězství. Je na nás, zda se pokusíme vyhrát pomocí vojenského dobývání, náboženského rozšiřování či třeba silného průmyslu.

V závěru článku pak vývojáři mluví o multiplayeru, který by tady měl být zábavnější než v jiných hrách podobného žánru. V nich musíte většinou dlouho čekat, než na vás dojde řada, ale v Ara: History Untold se tahy všech hráčů vykonávají najednou. Díky tomu je hra zároveň férovější a můžete se k ní kdykoli připojit.

Rozhodně nejde o první projekt z tohoto žánru, který jsme tu za posledních pár let měli. Bude ale zajímavé sledovat, jak si Ara povede v porovnání s nově oznámenou Civilization VII, velikána tohoto žánru. Sedmý díl nicméně dorazí až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama