Tak tohle je Mordheim: City of the Damned
Novinka Tak tohle je Mordheim: City of the Damned

Tak tohle je Mordheim: City of the Damned

Michal Burian

Michal Burian

3

Taktické RPG od Rogue Factor na motiv stolní hry ze světa Warhammeru.

Reklama

Pokud máte zálusk na nějaké nové taktické RPG a nejraději si zahráli něco ze světa Warhammeru, tak vás možná zaujme Mordheim: City of the Damned od studia Rogue Factor. Společnost Focus Home právě dnes ukázala nový trailer, který má předvést titul v plné kráse. Navíc jsme se dozvěděli, že plná verze vyjde během prvních týdnů v listopadu. Zatím je Mordheim v předběžném přístupu na Steamu za cenu 31,99€ (cca 864 Kč), postupně se hra rozrůstá o nový obsah.

A co by vás mělo na Mordheim: City of the Damned zlákat? V tiskové zprávě se dočteme, že bojovat budete v ulicích kometou zpustošeného města Mordheim (válka tomu moc nepřidala), kde je důležité, abyste jednotlivé lokality znali a dokázali tak využít přednosti jednotlivých bojovníků. Chybět nebude nábor nových jednotek, vylepšení vybavení, přizpůsobení armády a získávání zkušeností z každé úspěšné mise. Pokud se vám bude dařit, z vaší frakce se stane mocný protivník, kterého se bude nepřítel bát. Vaše jednotky mohou ztratit končetiny... nebo je může potkat něco mnohem horšího. Je nutné pamatovat na to, že mrtvá jednotka je navždy ztracena. Podle toho musíte k jednotlivým bitvám přistupovat. Svým jednotkám musíte udělovat pečlivě rozkazy, předvídat tahy soupeře a minimálně dvakrát zvážit všechny možnosti.

Každá frakce má být unikátní, stejně tak třídy budou mít své jedinečné schopnosti. Uvidíme, jak nakonec Mordheim dopadne. Nakročeno nemá špatně, záleží ale jak dopadnou další tahy a zda vývojáři ze studia Rogue Factor dotáhnou vše do zdárného konce. Názory hráčů z Early Access jsou veskrze kladné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama