Taktické tahové RPG Mordheim předvádí bitvu
Novinka Taktické tahové RPG Mordheim předvádí bitvu

Taktické tahové RPG Mordheim předvádí bitvu

Michal Burian

Michal Burian

2

Máte chuť na nové tahové taktické RPG vycházející z předlohy deskové hry? Vypadá nadějně.

Reklama

V desetiminutové ukázce z chystaného tahového taktického RPG Mordheim: City of the Damned uvidíte bitvu, která vysvětluje některé mechaniky hry. Ty si můžete sami vyzkoušet, dnes byla spuštěna Early Access verze na Steamu - 31,99 euro. Ve videu se proti sobě střetnou dvě znepřátelené frakce, konkrétně Mercenaries z Empire a Cult of the Possessed. K nim se potom ještě přidají Sisters of Sigmar a Skaven.

Samotná bitva se odehrává ve zničeném městě Mordheim a jak si sami můžete všimnout, hra od vás bude vyžadovat, abyste lokalitu znali a dokázali využít přednosti jednotlivých bojovníku. Chybět nebude nábor nových jednotek, vylepšení vybavení, přizpůsobení armády a získávání zkušeností z každé úspěšné mise. Pokud se vám bude dařit, z vaší frakce se stane mocný protivník, kterého se bude nepřítel bát. Vaše jednotky mohou ztratit končetiny... nebo je může potkat něco mnohem horšího. Je nutné pamatovat na to, že mrtvá jednotka je navždy ztracena. Podle toho musíte k jednotlivým bitvám přistupovat. Svým jednotkám musíte udělovat pečlivě rozkazy, předvídat tahy soupeře a minimálně dvakrát zvážit všechny možnosti.

Každá frakce má být unikátní, stejně tak třídy budou mít své jedinečné schopnosti. Uvidíme, jak nakonec Mordheim dopadne. Nakročeno nemá špatně, záleží ale jak dopadnou další tahy a zda vývojáři ze studia Rogue Factor, za nimiž stojí vydavatelská společnost Focus Home, dotáhnou vše do zdárného konce.

V Early Access verzi budou dvě frakce (Mercenaries a Skaven), čtyři mapy pro singleplayer a multiplayer a čtyři tutoriály, které by vás měly do všeho zasvětit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama