The Order: 1886 je lineární filmová střílečka s herní dobou 10 až 12 hodin
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 je lineární filmová střílečka s herní dobou 10 až 12 hodin

The Order: 1886 je lineární filmová střílečka s herní dobou 10 až 12 hodin

Michal Burian

Michal Burian

85

Viktoriánský Londýn čeká na své zachránce.

Reklama

Zaměstnanci studia Ready at Dawn v sobotu oznámili, že úspěšně dokončil vývoj The Order: 1886. Pokud ale čekáte, že se oficiálně dozvíme nějaké nové detaily o příběhu a celkově hře, tak vás zklamu. O titulu víme velmi málo, což je záměr Sony. The Order: 1886 je totiž lineární filmová střílečka z pohledu třetí osoby, nebylo by tak rozumné, kdybychom věděli první poslední jako u jiných her. Příkladem může být Ubisoft se svou marketingovou kampaní u Assassins Creed a Watch Dogs nebo blížící se Dying Light od Techlandu a Warner Bros. PS4 exkluzivita na to jde opačně a drží se pravidla, že méně je více.

Tenhle styl se mi zamlouvá. I přes minimum gameplay záběrů dokáže The Order: 1886 zaujmout. Teď ale k novým informacím. Provařený důvěryhodný insider Shinobi602 se pochlubil s novými informacemi.

Shinobi602 tvrdí, že The Order: 1886 lze dohrát za 8 až 10 hodin. Pokud se rozhodnete prozkoumat jednotlivé úrovně a tolik nespěchat k cíli, tak se herní doba prodlouží až na 12 hodin.

„The Order: 1886 je lineární. Připomíná hraní The Last of Us, Uncharted a dalších podobných her. Ve hře jsou obrovské oblasti s větším počtem NPC postav. Neznám přesná čísla, ale některé scény/oblasti jsou podobné těm z konceptů. Očekával bych stovky postav najednou na obrazovce.“

„Velký důraz je kladen na příběh. Pokud hledáte lineární a filmovou střílečku z pohledu třetí osoby se silným příběhem, nádhernými vizuálními efekty, fyzikou a zábavnými přestřelkami, tak přesně to je The Order: 1886 ve viktoriánském Londýně s trochou hororových prvků,“ dodává Shinobi602 a vzkazuje novinářům, že při psaní recenze to nebudou mít vůbec jednoduché.

Shinobi602 je velmi důvěryhodný insider, který již mnohokrát přišel s informacemi, které se nakonec ukázaly pravdivé. I přesto berte výše zmíněné jako spekulace.

The Order: 1886 vyjde 20. února 2015 výhradně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama