This War of Mine se s menším rozšířením zaměřilo na otce malé dcery
This War of Mine Novinka This War of Mine se s menším rozšířením zaměřilo na otce malé dcery

This War of Mine se s menším rozšířením zaměřilo na otce malé dcery

Michal Burian

Michal Burian

1

Na hráče čeká trojice menších příběhů, které lze pořídit za pár korun.

Reklama

Včera to byly čtyři roky od doby, kdy světlo světa spatřila PC verze dnes oceňovaného survival dobrodružství This War of Mine. Polští autoři z 11 bit studios se rozhodli rozšířit příběhy s trojicí menších dodatečných balíčků, které budou postupně vycházet a zaberou vám maximálně pár hodin.

Dnes jsme se dočkali prvního balíčku. Father's Promise vypráví příběhem Adama, který se snaží svou malou dceru zachránit před hrůzami války a opustit obléhané město. Hráči budou postupně objevovat příběh o lásce, nenávisti, obětování a emocích, které všichni sdílíme v těch nejtemnějších dnech.

DLC přináší zbrusu nový zážitek s dalšími herními mechanikami. Kromě toho na vás čekají 4 zcela nová místa, pět starších, ale za to vylepšených oblastí, a nové mechaniky v podobě dialogů a hledání stop.

Herní době odpovídá i cena. Trojici rozšíření lze koupit v Season Passu za 4,99€ (130 korun), případně Father's Promise samostatně za 1,99€ (52 korun). Další dva příběhy budou následovat v roce 2018, zatím pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama