Tokyo Xanadu vychází 30. června
Novinka Tokyo Xanadu vychází 30. června

Tokyo Xanadu vychází 30. června

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koncem roku se můžeme těšit i na Tokyo Xanadu eX+.

Reklama

Svět RPG Tokyo Xanadu není moc radostný. Sice na první pohled působí velmi živě a barevně, ale skrývá několik nepříjemných tajemství. Jedno ale bylo díky Aksys Games odhaleno a to datum vydání Tokio Xanadu pro PS Vitu, které připadlo na 30. června. Společnost bohužel neupřesnila, o jaký region se konkrétně jedná, zda je datum vydání platné pro Evropu a stejně tak i pro Ameriku, ale vydání titulu bylo již před časem oznámeno pro oba regiony.

Zdokonalená verze tohoto RPG nazvaná Tokyo Xanadu eX+ má následně vyjít pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC někdy koncem roku.

Abych se ale vrátil na začátek. Jaký je vlastně svět Toko Xanadu? Po obrovském zemětřesení zůstává Tokio hodně zdevastované, a proto se navždy změní i životy jeho obyvatel. Po 10 letech se město nějakým způsobem vrací do normálu, ale pod povrchem nově zrekonstruované metropole leží krapet jiný svět, skrývající trochu děsivé tajemství.

Zemětřesení, které původně zničilo Tokio, totiž nebylo způsobeno třením zemských desek, ale může za něj tajemný a smrtící stínový svět, známý jako Eclipse. Proto musí lidstvo podniknout patřičné kroky, aby zmařilo postup legií Eclipse a zajistilo všem živým lidem ochranu.

Rozšířený PlayStation 4 port původní Vita hry s názvem Tokyo Xanadu eX+ pak nabízí HD rozlišení a stabilních 60 FPS. Navíc obsahuje příběhovou část odehrávající se několik měsíců po událostech z hlavní hry a dále i vedlejší příběhy pro každou z hratelných postav (s výjimkou Kou). Přidaný objem Tokyo Xanadu eX+ by se prý měl rovnat asi dvěma kapitolám z hlavního příběhu. K dispozici budou také nové hratelné postavy (White Shroud) a doplňky výbavy, monstra, dungeony a další herní módy.

Obě konzolové verze navíc půjde koupit v limitované edici. Tokyo Xanadu Limited Edition pro PS Vitu bude obsahovat kopii hry, plyšáka Morimaru, balíček hracích karet Blade, 60 stránkový art book, soundtrack na CD a vše bude zabaleno ve sběratelském boxu.

Limitovaná edice Tokyo Xanadu eX+ pro PS4 nabídne vlastně úplně stejnou sestavu dárků (kopii hry, balíček hracích karet Blade, 60 stránkový art book, soundtrack na CD a vše bude ve sběratelském boxu), ale místo plyšáka v limitce najdeme akční figurku postavy White Shroud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama