Trailer a detaily z Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl
Novinka Trailer a detaily z Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl

Trailer a detaily z Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

A také z Legends: Arceus, ale Nintendo má opět problémy s úniky.

Reklama

Společnost Pokémon Company a vývojáři z ILCA a Game Freaku vypustili několik nových informací, screenshtů a artworků z her Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl. Představena byla i lokalita Ramanas Park a za uložené pozice z předchozích Pokémon her na Switchi získáte Mythical Pokémony.

Ramanas Park je ve hrách Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl úplnou novinkou. Jedná se o zařízení, které mohou hráči navštívit až po vstupu do Hall of Fame/Síně slávy. Po celém parku najdete jeskyně a komnaty, mající tajemnou atmosférou.

Uvnitř místností Ramanas Parku jsou podstavce a podle všeho, pokud do příslušného podstavce hráči vloží slate/břidlici, objeví se nějaký legendární pokémon. Není ještě úplně jasné, jak přesně lze tyto slate/břidlice získat, ale je jisté, že budete jejich získání bude předcházet průzkum regionu Sinnoh.

Japonskou verzi najdete zde.

S některými legendárními pokémony se lze setkat pouze v jedné nebo v druhé verzi hry. Nicméně je do své verze mohou hráči dostat jinými způsoby, jako je třeba obchodováním s jinými hráči. V Pokémon Brilliant Diamond se můžete potkat s Raikou, Entei, Suicune a Ho-Oh a ve hře Pokémon Shining Pearl je možné narazit na Articuna, Zapdose, Moltrese a Lugia.

Pokud se her Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl opravdu těšíte, bude 11. listopadu k dispozici softwarová aktualizace (v. 1.1.0). Díky této aktualizace si hráči mohou vyzkoušet komunikaci přes funkce Grand Underground a Super Contest Show, získat prostřednictvím Mystery Gift speciální předměty a po vstupu do Hall of Fame půjde navštívit Ramanas Park. Další podrobnosti o softwarové aktualizaci naleznete zde.

Mythical Pokémony pak můžete získat za uložená data z her Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let’s Go, Eevee! Pokud si promluvíte s jedním gentlemanem v květinovém poli na jihozápadním konci města Floaroma, získáte jako společníka mytického pokémona Jirachiha a pokud si tamtéž promluvíte s madame, získáte jako společníka mýtického pokémon Mew.

Pokémon Brilliant Diamond a Pokemon Shining Pearl navštíví hru Pokémon GO! Od úterý 16. do neděle 21. listopadu proběhne ve hře event, kde se mohou hráči setkat se speciálními verze mi pokémonů Turtwig, Chimchar a Piplup, oblečených v klobouku inspirovaným protagonisty her Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl. Předměty pro avatary vycházející z oblečení protagonistů her pak budou dostupné zdarma v herním Style Shopu hry Pokémon GO a předměty pro avatary s motivy Turtwiga, Chimchara a Piplupa budou k dispozici výměnou za PokeCoiny.

Hry Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl sice vyjdou až příští týden, ale jak už bývá poslední dobou nepříjemným zvykem, opět tyto očekávané remaky unikly kvůli předčasnému vypuštění fyzických kopií. Jak již bylo řečeno, pro The Pokémon Company to není nic nového. Společnost se v posledních letech musela vypořádat s několika úniky informací.

O víkendu totiž jeden z uživatelů Redditu napsal, že získal kopie her Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl pro Severní Ameriku. Příspěvek již sice byl odstraněn, ale na Twitteru se objevily jak obrázky, tak i gameplay videa z her.

Dokonce i oznámení obou her bylo odhaleno v únoru, několik dní před tím oficiálním. Tehdy leaker Centro Pokemon dopředu prozradil, že se fanoušci mohou brzy těšit na "velké novinky, na které už čekali". Tuto zprávu doprovodil obrázky Dialgy a Palkia z her Pokémon Diamond a Pokémon Pearl. Tato zpráva se ve finále ukázala jako pravdivá, protože následně na to byly odhaleny hry Pokémon Brilliant Diamond a Shining Pearl.

Hry Pokémon Brilliant Diamond a Pokémon Shining Pearl mají vyjít celosvětově pro Switch 19. listopadu. Hry můžete předobjednávat v obchodě Xzone.cz – Pokémon Briliant Diamond a Pokémon Shining Pearl.

Dnes ale ještě nekončíme a zabrouzdáme také do hry Pokémon Legends: Arceus. Nintendo totiž představilo in-game bonusy za uložená data z předchozích Pokémon her.

Trenéři, kteří hráli hru Pokémon Sword nebo Pokémon Shield, mohou přijmout požadavek na výzkum a dostanou tak šanci získat v Pokémon Legends: Arceus získat do svého týmu mýtického pokémona Shaymin (zemní formu) a také se budou moci obléknout do sady Shaymin Kimono, navrženou podle tohoto mýtického pokémona.

Setkat se se Shayminem bude možné až po přijetí požadavku v Jubilife Village po zhlédnutí závěrečných titulků hry. Sadu Shaymin Kimono získají po rozmluvě s oděvníkem poté, co se připojí k týmu Galaxy Expedition Team.

A pokud jste hráli hru Pokémon: Let's Go, Pikachu! nebo Pokémon: Let's Go, Eevee! můžete získat Pikachu Mask anebo Eevee Mask. ty získáte po připojení se k týmu Galaxy Expedition Team a rozmluvě s jejich tvůrcem oblečení.

Pokémon Legends: Arceus má celosvětově vyjít pro Switch 28. ledna 2022.

Zdroj: Nintendo, IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama