Tři měsíce na Zingu aneb děkujeme vám za přízeň
Novinka Tři měsíce na Zingu aneb děkujeme vám za přízeň

Tři měsíce na Zingu aneb děkujeme vám za přízeň

Redakce

Redakce

20

Odbila šestnáctá hodina a právě v tuto chvíli to jsou přesně tři měsíce, co byl oficiálně spuštěn internetový magazín o hrách Zing.cz. Pojďte se společně s námi podívat, co se za tu dobu změnilo a jak se nám daří.

Reklama

Tři měsíce oficiálního provozu je už dost dlouhá doba, aby se dal zhodnotit nový projekt. Zingu se podle nás i statistik daří velmi dobře. Za vše mluví čísla; průměrná denní návštěvnost se vyšplhala na 4500 uživatelů, denní zhlédnutí stránek se pohybuje okolo 20 000, denně napíšete přes 100 komentářů a co je hlavní, stále se rozrůstá komunita. V současné době je na Zingu registrováno přes 2500 hráčů a hráček.

Vaší podpory, komentářů, připomínek a nápadů si nesmírně vážíme a děkujeme za ně. I díky tomuto faktu vám každý den můžeme přinášet jeden nový článek (preview, recenzi či speciál), spoustu novinek, trailery a videa, galerie, tapety a nově také bleskovky. Pokud máte jakékoliv nápady, tak neváhejte a vyjádřete se v diskusním fóru nebo nám pošlete e-mail – adresu naleznete v sekci redakce.

Určitě vás budou zajímat naše dlouhodobé plány. Již nějakou dobu usilovně pracujeme na spuštění nových sekcí. Nechceme zatím slibovat žádné konkrétní termíny spuštění. A tak vám pouze prozradíme, že se v průběhu letošního roku můžete těšit na cheaty, highscore hry a blogy.

Ještě jednou vám děkujeme za podporu, připomínky a nápady. Pamatujte si, Zing.cz je tu pro vás.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama