Tvůrci L.A.Noire chystají velkolepý příběh
Novinka Tvůrci L.A.Noire chystají velkolepý příběh

Tvůrci L.A.Noire chystají velkolepý příběh

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Studio KKM Interactive si společně s Brendanem McNamarou pustí do dalšího velkého projektu.

Reklama

Zakladatel studia Team Bondi, Brendan McNamara, poodhalil něco málo už minulý měsíc, kdy řekl, že se chystá na „jeden z největších skrytých příběhů dvacátého století“, který v současné době nese název Whore of the Orient. George Miller, jeden ze zakladatelů studia KKM, navíc nedávno obdržel práva na projekt.

KKM Interactive tvoří nejen veteráni z rozpadlého Team Bondi, ale také tým Krome Studios. Jedná se o menší kopii velké filmové produkční společnosti Dr D Studios, která má na triku film Happy Feet a v současné době vyvíjené pokračování. Zaměřuje se však i na hry.

„Team Bondi ihned začal pracovat na Happy Feet Two. Vývojáři nemají problém pohybovat se mezi hrou a filmem, protože se jedná o hodně podobný proces,“ řekl Miller o nedávné aktivitě studia.

Studio má na starosti také další zajímavý projekt, herní adaptaci Šíleného Maxe s podtitulem Fury Road. Jeho vývoje se mělo chopit jedno švédské studio (podle spekulací nejspíše Avalanche), ale na Millera natolik zapůsobila práce týmu na hře L.A. Noire, že se rozhodl titul vytvořit interně.

Žádné další informace o hře Whore of the Orient (pracovní název) zatím známy nejsou. Doufejme, že nám Team Bondi co nevidět odhalí něco více. Například zcela jiný název. Doufejme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama