Ubisoft konečně představí přepracované Skull and Bones
Novinka Ubisoft konečně představí přepracované Skull and Bones

Ubisoft konečně představí přepracované Skull and Bones

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Chystá se také další Ubisoft Forward.

Reklama

Skull & Bones je jedna z těch her Ubisoftu, která byla oznámena a následně na ni francouzská společnost tak trochu zapomněla. Rok co rok přicházely další odklady a už to začínalo vypadat, že se snad nikdy nedočkáme. Letos však vysvitlo světlo na konci tunelu, když bylo v rámci konference pro investory prohlášeno, že hra vyjde v aktuálním fiskálním roce, k tomu přišel rating a dokonce možnost si titul vyzkoušet. To byly však jen malé věci, nyní Ubisoft konečně oznámil, že chystá velké "znovuodhalení".

A nebudeme muset čekat dlouho. Hra o pirátech a námočních bitvách se totiž ukáže už ve čtvrtek 7. července ve 20:00 našeho času. Video budete moct sledovat na YouTube či Twitchi. Těšit se samozřejmě můžeme na ukázku hratelnosti, ale také na povídání vývojářů. Zřejmě se dozvíme také datum vydání, které by podle uniklých dat mělo být stanoveno na 8. listopadu tohoto roku.

Kromě toho ale ještě Ubisoft oznámil další, trochu vzdálenější akci. Konkrétně jde o plnohodnotný Ubisoft Forward, tedy konference ve stylu například Nintenda Direct. Proběhne 10. září ve 21:00 našeho času a těšit se máme na spoustu novinek ohledně projektů vznikajících ve studiích Ubisoftu po celém světě. I tento přenos budete moct sledovat na YouTube a Twitchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama