UK žebříček: je to válka
Novinka UK žebříček: je to válka

UK žebříček: je to válka

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje fyzických her v Anglii za 43. týden.

Reklama

Bylo jasné, že se to stane. Ostatně je dobrá šance, že letošní Call of Duty bude nejen nejprodávanější hrou jejího prvního týdne, ale také nejprodávanější hrou tohoto roku - jako se to už stalo mnohokrát v minulosti.

UK žebříček: je to válka

Otázka nyní zní - jak moc? V tomto směru si nejspíš budeme muset počkat na nějaké to oficiální vyjádření vydavatele, nicméně z částečných informací serveru Gamesindustry alespoň víme, že se fyzických kusů hry prodalo o 39% více než loňského dílu Black Ops 4. Tipuji, že se tak stalo hlavně díky přítomnosti příběhové kampaně pro jednoho hráče, kvůli které si disk s hrou koupili "tradičnější" hráči. Překvapivé není ani rozdělení platforem, kdy z fyzických prodejů hry 62% tvoří PS4 a 38% X1. Pokud nám něco neuniklo, PC hráči si tento titul kupují již jen digitálně.

Bavíme se ale o Anglii, takže FIFA samozřejmě neodešla nikam daleko a pořád se úspěšně drží na druhém místě. Ostatně pokud jde o celkové prodeje, právě ona zřejmě bude největším vyzyvatelem Call of Duty.

Na dalších třech místech již ale najdeme novinky. Oblíbený Wrestling sice vyšel poněkud rozbitý, ale i přes 31% propad prodejů oproti loňskému dílu pořád skončil na stříbrné příčce. Outer Worlds zabodovala opravdu pěkně, když vezmeme v potaz, že hra je dostupná za dolar v rámci Xbox Game Pass předplatného na Xboxu i PC. Medievil potvrdil, že rodinným hrám se před vánocemi daří a že nejde o tak zaprášeného kostlivce, jak si někteří mysleli.

Zbytek žebříčku jsou naši staří známí z předchozích týdnů, snad jen kromě Ring Fit Adventure, která se tento týden prodávala dokonce ještě lépe, než ten předchozí. Za povšimnutí stojí také výdrž Breakpointu, k jehož problémům se veřejně přiznal i samotný Ubisoft.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. WWE 2K20
  4. The Outer Worlds
  5. MediEvil
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Ring Fit Adventure
  8. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  9. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  10. Minecraft (Switch Edition)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama